alt av tights - største tights guiden på nett

Leggings útmutató - minden, amit tudnod érdemes!

A végső leggings útmutató

A leggings vásárlása kezdetben kihívásnak tűnhet, amikor megpróbálja átnézni az összes létező variációt a piacon. Hogyan tudja, hogy milyen anyag, forma, funkciók és méret a legmegfelelőbb? Nos, nem kellene, hogy olyan nehéz legyen, mint amilyennek tűnik. Ebben az útmutatóban áttekintjük mindazt, amire szüksége van a következő leggings vásárlásához. Méretek, anyagok, edzéstípusok, tulajdonságok. Minden, amit valaha is tudni akarhat, hogy megkönnyítse az Ön számára az ideális leggings megtalálását.

Tartalomjegyzék

1. Anyagok és gyártási technikák
1.1 Szegecselés nélküli
1.2 Hagyományos anyag
1.3 Warp knit
1.4 Weft knit
1.5 Gyapjú leggings
2. Tevékenységek
2.1 Futás
2.2 Erősítés
2.3 Hegymászás és túrázás
2.4 Jóga
2.5 Mindennapok
2.6 Terhesség
3. Tulajdonságok
3.1 Kompresziós
3.2 Hossz
3.3 Zsebek
3.4 Melegség
3.5 Guggolásbiztos
3.6 Fenékemelő
3.7 Nedvességelvezető
3.8 Magas derekú leggings
3.9 Formázó leggings
4. Leggings trendek és tervezés
4.1 Kamuflázsmintás
4.2 Lyukminta
4.3 Színek
4.4 Scrunch
4.5 Kövezett
4.6 Fekete leggings
4.7 Ombre leggings
4.8 Ribbed leggings
5. Méret
5.1 Anyag
5.2 A mérettáblázatunkról

Anyagok és gyártási technikák

Szegecselés nélküli edző leggings

A szegecselés nélküli öltözetek (főként) körkötőgépen készülnek, tehát cső formában vannak kötve, hogy elkerüljék a varrásokat a ruházatban. Ez puha és kényelmes darabokat eredményez, amelyek jó mozgásszabadságot biztosítanak és könnyűek a testen. Széles választékunk van szegecselés nélküli ruházatból különböző tulajdonságokkal, amelyek közül választhat.

Varrott leggings

A hagyományos varrástechnikával készült leggingsben magas minőségű anyagot használunk, amelyet funkció és esztétika szempontjából tervezett varratokkal varrnunk össze. Az Essential Tights jó választás, ha varrásos leggingset keres. Ez jól komprimál, magas a dereka, és nagy sűrűségű elasztikus anyagból készült.

Warp knit

A warp knit egy olyan szegecselés nélküli gyártási technika, amely rendkívül rugalmas, lélegző és tartós darabokat eredményez. A technológia szorosan köti össze a fonalat párhuzamos hurkokkal, amelyeket cikkcakk mintázatban kötnek össze. Számos ruházati termékünk ezzel a technológiával készült, mint például az Agility Tights és a Stamina Tights.

Weft knit

A weft knit egy másik gyártási technika, amely eltér a warp knit-től, mert balról jobbra meghúzva, sorokban kötött, a warp-nak függőleges szőtte az anyagot. A weft technológia előnye, hogy olyan termékeket hoz létre, amelyek rugalmasak és kényelmesek, de jól is szigetelnek, és megtartják a hőt hideg környezetben. A legtöbb szegecselés nélküli öltözetünk e technológiával készült.

Gyapjú leggings

A Wool Knit Leggings merinógyapjúból készült, rendkívül puha, antisztatikus és nedvességelvezető tulajdonságú. Ez a leggings kiválóan szigetel a hideg ellen, és tökéletesen alkalmas téli futásokra és otthoni kényelemhez.

gyapjúalsónemű szett

Tevékenységek

Leggings futáshoz

A legjobb futó leggings kiválasztásához több dolgot is figyelembe kell venni. Egyebek mellett olyan leggingset szeretne választani, amely támogatja a futómozdulatokat, nem csúszik le a futás alatt, és alkalmazkodik a kívánt hőmérséglethez. A legtöbb futóleggings varrott (nem szegecselés nélküli), hogy támogassa a tipikus futómozdulatokat, de ha egy sokoldalú leggingset keres, amely minden irányba biztosítja a mozgást, egy erős derékpántú, szegecselés nélküli leggings szintén jó választás lehet. Az Techna Tights és az Ella Tights a legjobb futóleggings a varrott konstrukcióval. Ha hidegben tervez futni, a puha Softy leggings szuper választás lehet.

Leggings erősítő edzéshez

A legjobb leggings erősítő edzéshez olyan leggings, amelyek jól tartanak, nem átlátszóak, és jó mozgást biztosítanak. Ügyeljen arra is, hogy a leggings magasan legyen a derékban, és jól álljon, hogy ne csússzon le az edzés során. Az olyan leggingsek, mint a Vortex Tights 2 és az Elevate Vortex 2 leggings jól alkalmasak erre a típusú edzésre.

Leggings és nadrág túrázáshoz és mászáshoz

Ha edzőleggingset keres túrázáshoz és mászáshoz, érdemes figyelmet fordítani a tartósságra és a rugalmasságra. Emellett fontos, hogy a leggings jól illeszkedjen, és ne csússzon le. Ha kirándulni megy, érdemes alkalmazkodnia az időjáráshoz, válasszon olyan nadrágot vagy leggingset, amely extra meleget biztosít, mint például a Everest Thermal Pants vagy a Light Thermal Leggings.

Influencer I shorts for fjellturBukse til fjelltur

Leggings jógához

A legjobb jóganadrágok jellemzően egy puha és rugalmas anyagból készült nadrág vagy leggings, amely jó mozgást biztosít. Dönthet egy klasszikus jóganadrág mellett, amelynek a szára bővül, vagy választhat szorosabb, de puha leggingset, mint például a Softy Leggings.

Leggings mindennapi használatra

Mi nagy rajongói vagyunk annak, hogy a leggingset mindennapi használatra is viseljük. A mindennapi használat során kicsit más igények merülnek fel, mint az intenzív erősítő edzésnél. Például érdemes olyan leggingset választani, amely kifejezetten előnyös, menő kialakítása van, és kényelmes hosszabb időn át viselni. Mindennapi használatra javasoljuk többek között a népszerű Ribbed Flare Pants, Yoga Flared Pants és Softy Leggings lehetőségeit.

Leggings terhesség alatt

Beszéljünk róla, a terhesség önálló, teljes munkaidős tevékenység lehet, ezért jó, ha van egy leggings, amely támogat és kényelmes a várandósság alatt. Az is fontos, hogy fizikailag aktívan maradjon terhessége alatt, így értelemszerűen szüksége van egy jó edzőleggingsre is! Különösen fontos tulajdonságok, ha terhes leggingset keres a terhesség alatt, hogy ne legyen túl szoros a deréknál, rugalmas és kényelmes legyen, és ne legyen könnyen átlátszó. A Famme kidolgozott egy külön terhes leggingset, amely helyet biztosít a pocaknak. Nézze meg a Ribbed terhes leggingsünket itt!

Gravid tights

Tulajdonságok

Kompresziós leggings

Sok különböző kompresziós fokozatú leggingsünk van. A kompresziós leggings előnyei között szerepel, hogy segíti a regenerálódást a vérkeringés fokozásával, emellett megelőzi a visszértágulatokat és gyulladásokat is. Ráadásul nagyon jól illeszkedik és a helyén marad, ami kiváló tulajdonság egy edzőleggings számára. Számos, kompreszióval rendelkező leggingsünknek van "formázó" hatása is, ami kedvezően hathat. Néhány legjobban kompresziós leggingsünk közé tartozik a Techna Tights és az Essential Tights.

Leggings hosszú és rövid lábakhoz

A leggings számos hosszúságban kapható, és több leggings modellünk is jobban illik hozzád, ha hosszú vagy rövid lábaid vannak. Az egyik legkeresettebb leggings hosszú lábakhoz a Vortex Tights 2, míg a rövid lábakhoz javasoljuk a Softy Capri Leggings klasszikus 7/8-os hosszban. Az összes leggingsünket rendezheti a hossz szerint.

Olvassa el a hosszú lábakra való leggings és a rövid lábakra való leggings idevágó információkat.

Zsebes leggings

Sok különböző zsebes leggings van, amelyek a combokon és a háton találhatók, valamint különböző méretekben és funkciókkal kaphatók. Például a Techna Tights combján két zsebe van a mobilnak, és a népszerű Ella Leggingsnek egy diszkrét zseb van a hátán, amely biztonságosan tartja a dolgaikat.

Meleg leggings

Ha hideg időben edz, érdemes olyan leggingset választani, amely kifejezetten hidegre lett tervezve. Ha extrém hidegre keres leggingset, egy béléses leggings a legjobb választás. Ha azonban csak normál téli időjárásban edz, a Light Thermal Leggings a tökéletes leggings edzéshez, mivel blizzard anyagból készült, amely a belső oldalon kirstsítem é nyújt kényelmet és meleget. Ezen kívül a Softy Tights egy vékonyabb alternatíva, amely puha és kényelmes anyagból készült. Tökéletes mind a sétákhoz, mind a hideg napon történő futáshoz.

Guggolásbiztos leggings

Ha edzőterembe készül és súlyokat emel, érdemes vastagabb, strapabíróbb anyagú leggingset választani, hogy elkerülhesse a fekete háttérbe kerülő átlátszóságot guggoláskor vagy hasonló gyakorlatok alkalmával. Minden leggingsünk guggolásbiztos, kivéve a limitált kiadású világos színeket, ahol a termékleírásban világosan szerepel, hogy nem guggolásbiztosak. A guggolásbiztos leggingsjeink között található az Vortex Tights és az Sky Leggings.

fekete leggings, fehér edzőtopFekete mosott guggolásbiztos leggings

Fenékemelő leggings

Néha egy extra előnyős leggingsre van szüksége. Olyan leggingset kínálunk, amelyek formázó hatással rendelkeznek, amelyek formázzák és emelik a feneket a varrás nélküli technológiákkal és a leggings stratégiai tervezésével. Legújabb verzióink a Elevate Wave Tights 2 és az Elevate Vortex Tights 2, amelyek nehezebb és kompressziós anyagból készültek, hogy fantasztikus formázó hatást nyújtsanak.

Nedvességelvezető leggings

Ha magas intenzitású edzéseket végez, és olyan leggingset szeretne, amelyben izzadhat anélkül, hogy látható izzadságfoltja lenne, érdemes olyan leggingset választani, amely sötétebb és nedvességelvezető anyagból készül. Az Elevate Vortex 2 Tights között találunk nedvességelvezető kedvenceket, amelyek tökéletesen illeszkednek az intenzív edzésekhez.

Magas derekú leggings

A magas derekú leggings egy trend, amely számos előnnyel jár. Általában jobban a helyükön maradnak, és nem csúsznak le edzés közben. Ang fontos, hogy belekerüljön a derékon egy tartó hatású sziluett. Széles választékunk van magas derekú edzőleggingsből, és néhány legnépszerűbb közé tartozik a Scrunch Tights és a Rush Seamless Tights.

Formázó leggings

A formázó leggings egyfajta edzőleggings, amely emeli a feneket. Ezek a magas derekú edzőleggings-ek emelik a hátsó részt egy fejlett formázó hatás segítségével, amely megfeszíti és emeli a hátsó részt. Ha olyan leggingset keres, amely formázza a derekát és a fenekét, akkor ez a tökéletes edzőleggings az Ön számára.

Leggings trendek és dizájn

Kamuflázsmintás leggings

Két különböző kamuflázs mintás leggings fajtánk van. Ezek széles színválasztékban kaphatók. Ezek a Camo Tights és a Scrunch Camo Tights. Mindkét leggings scrunch hatást kelt a fenék körül, de a Camo Scrunch Tights vastagabb anyagból készült, és hangsúlyosabb scrunch hatása van. Párosítsa egy Camo Sports Bra vagy egy Camo Long Sleeve Crop Top a teljes kamuflázs megjelenéshez.

Influencer I camotightsSzürke kamuflázs leggings

Lyukmintás leggings

A Stamina Tights warp knit anyagból készült, egy új szegecselés nélküli technológia, amely rendkívül rugalmas darabokat eredményez. Ezek a leggings egy stílusos lyukmintás dizájnnal rendelkeznek, amely dekoratív és menő hatást kelt.

fekete szegecselés nélküli leggings

Színes leggings

Széles választékot kínálunk színekből, mind sötét, világos, élénk és pasztell árnyalatokban. Keres sötétebb vagy durvább színt, mint fekete, katonai zöld vagy bordó? Vagy bizonyos világosabb, nőiesebb, például rózsaszín, türkiz vagy világos zöld? Nézze meg a leggings kollekciónkat, biztosítjuk, hogy mindenki ízlésének megtalálja a megfelelőt!

Scrunch leggings

Mi is az a scrunch a leggings kapcsán? Röviden, egy varrási technika, amelyet a fenék körüli anyag kiemelésére helyeznek el, rendkívül előnyös módon. A Famme kínál három különböző "scrunch leggingset" a kollekcióban. Ezek a következők: Scrunch Tights, amelyek kellemes, légáteresztő anyagból készült és v-alakú hátsó része kiemeli a feneket, a Scrunch Seamless Tights, amelyek szegecselés nélküli verzió, és végül a Scrunch Camo Tights, amelyek egy szelektív scrunch leggings, menő kamuflázs mintával.

Scrunch szegecselés nélküli leggingsLila scrunch leggings

Kövezett leggings

A Sky Leggings egyedi vintage, kövezett megjelenésű, amely kellemes alternatívát nyújt a hagyományos egyszínű leggingshez képest. A Sky Leggings három különböző színben kapható: fekete, szürke és kék. A leggings puha és nedvességelvezető anyagból készült, amely szárazon és kényelmesen tart.

kék leggingsszürke leggings

Fekete leggings

Néha a legegyszerűbb a legjobb, és egy teljesen fekete edzőleggings sokoldalú "alapdarab", amely mindenkinek a ruhatárában helyet kell, hogy kapjon. Ez bármilyen színű, fekete vagy fehér felsővel párosítható, attól függ, milyen megjelenést szeretne. Széles választékot kínálunk fekete leggingsből, amely különböző felhasználási lehetőségekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, ezért nézze meg kínálatunkat, és találjon magának megfelelőt!

Fekete edzőleggingsFekete edzőleggings

Tie Dye leggings

A Tie Dye Tights új szintre emeli a dizájnt és a stílust. A stílusos mintájukkal széles színválasztékot kínálunk. Válasszon egy Tie Dye Leggings a fekete, sötét lila vagy sötétzöld színben, ha erős kontrasztú mintát keres. Vagy válassza a bézst vagy világos zöldet, ha kisebb kontrasztot szeretne a leggings és a minta között. Ezek a leggings puha és rugalmas, varrás nélküli kivitelben készülnek, és elengedhetetlenek, ha egyedi darabra vágyik az aktív öltözködésben.

Famme sportswear review - Dei beste tightsene! - Treningsklær til damerFamme sportswear - Dei beste tightsene! - Treningsklær til damer

Peachy Scrunch leggings

A legnagyobb népszerűségnek örvendő leggingsünk a Peachy Scrunch leggings. Ezek a nadrágok nemcsak kényelmesek, hanem egyedi részleteik is vannak - egy puha scrunch-hatás a hátsón, amely vonzó formát kölcsönöz és egy plusz emelést ad. Ez a kollekció megegyező felsőrészekkel és sokféle színben érhető el. Kedvencünk a Peachy Scrunch Tights kék melírozott kivitelben.Kék melírozott Peachy Scrunch leggings

A megfelelő méret megtalálása a leggingshez

Fontos, hogy megtalálja a megfelelő méretet ahhoz, hogy elégedett legyen az általad vásárolt edzőleggingsgel. A leggings nem lehet túl nagy, mert ez ráncolásokhoz vezethet, és nem illeszkedik jól, így lecsúszik az edzés alatt. Ha viszont túl kicsi, az azt jelenti, hogy túl szoros, ami kényelmetlen. Ugyanakkor egy túl kicsi leggings esetén nagyobb lehet az esélye annak, hogy átlátszó legyen guggoláskor, amikor az anyag a megfelelőnél vékonyabbra nyúlik. Íme néhány tipp, hogy hogyan találhatja meg a megfelelő méretet, amikor legközelebb leggingset vásárol.

Anyag és stretch

A leggings anyagai változóak, és egyesek nagyobb kompressziót biztosítanak, mint mások, ami azt jelenti, hogy szorosabbak lesznek. Nagyon rugalmas anyagú leggingsnél, érdemes lehet egy számmal kisebb méretet választani, különösen, ha két különböző méret között ingadozik. Ennek az az oka, hogy ezek a leggings nem fognak olyan "szorosan" illeszkedni a deréknál, tehát ügyelni kell arra, hogy kis méretű elegendő legyen ahhoz, hogy jól üljön a nagy intenzitású edzések alatt. Ügyeljünk arra, hogy ügyfeleink minden termék értékelésénél a méretajánlást feltüntessék. Ily módon könnyen megtekintheti a termékoldalon, hogy más vásárlók, akik már megvették ezt a ruhát, ajánlják-e a felfelé vagy lefelé váltást a méretben.

A mérettáblázatunk

Van egy mérettáblázatunk is a weboldalunkon, amely kiindulópontként szolgál, amikor méretet választ. Javasoljuk, hogy használja ezt és mérje meg magát otthon, mielőtt vásárolni kezd, hogy biztosan a választott leggings illeszkedjen önhöz és testhez. Mivel az is nehéz lehet megtalálni egy leggingset, ami megfelel a gyermekeknek, vagy egy fiatalabb korosztálynak, elolvashatja a tights for jenter népszerű ajánlását, amely segíthet a különböző tevékenységek alapján a megfelelő választásban.

Vissza a blogba