Treningstights for korte ben

Leggings a rövid lábakhoz

Mivel minden ember különböző hosszúságú és formájú, nehéz lehet olyan edzőruhákat találni, amelyek tökéletesen illeszkednek a saját testére. Mindannyian egyedi testalkattal rendelkezünk, ami szerintünk szupermenő. De ez egyben kihívásokat is ígér, amikor az ideális edzőleggingset keresed. Ha rövid lábaid vannak, és nehezen találsz olyan leggingset, ami jól áll, ez a te útmutatód!

Küzdesz az ellentétes problémával? Van egy útmutatónk neked is, ha long leggingset keresel!

 

Futó leggings rövid lábakra

Softy capri leggings végre valóra vált! Ez egy edzőleggings 7/8 hosszúságú, ami tökéletesen megfelel rövidebb lábakkal rendelkezőknek. Magas derék kialakítással és V-alakú fazonnal rendelkezik, amely kiemeli a nőies vonalakat a megfelelő helyeken. Párosítsd ezt a friss edzőleggingset az egyik kapcsolódó edzőfelsővel a teljes megjelenésért!

 

Petite Techna Leggings

A mi Petite Techna leggingsünk teljesen megegyezik az eredeti Techna leggingssel, de rövidebb lábakkal rendelkezik, és tökéletes választás olyanoknak, akik 165 cm alattiak. A Techna leggingsnek két nagy praktikus zsebe van, így elfér benne a mobil és a kulcsok. squat proof és high waist kialakítású, így szépen illeszkedik a testhez.

Petite Techna LeggingsPetite techna leggings

 

Petite Essential Leggings

Az Essential Leggings petite változatban is elérhető. A Petite Essential Leggings egy olyan leggings, ami soha nem megy ki a divatból, és muszáj a edzőgarderódban. Anyaga puha és strapabíró, jó tartással rendelkezik, és squat proof.

Petite Essential LeggingsPetite Essential Leggings

Ribbed leggings rövid lábakra

Ribbed 7/8 leggings egy seamless edzőleggings a ribbed anyagból. Rövidebb hossza ellenére is magas derékkal rendelkezik, ami jó tartást biztosít, így edzés közben jól illeszkedik. A kényelmes edzőleggings természetesen squat proof is!

 

Seamless leggings rövid lábakra

Fit leggings egy seamless edzőleggings letisztult és szép megjelenéssel. Ez a leggings nem olyan rövid, mint a Lusty leggings vagy a Ribbed 7/8 leggings, de rövidebb, mint a többi leggingsünk. Ez a leggings kiemeli az alakodat és gyönyörű illeszkedéssel rendelkezik. Az anyaga rugalmas, ami kényelmet biztosít edzés közben. Nem csak ez, de squat proof is, és nem csúszik le edzés alatt!

 

 

Tudd meg, hogy mi a tökéletes "hack" neked, ha rövid lábaid vannak. Küzdesz azzal, hogy a leggingsed túl hosszú? Van egy tökéletes ötletünk számodra! Egy szuper egyszerű és gyors módja van, hogy a túl hosszú leggingsedet tökéletesen illeszkedővé varázsold. Nézd meg a róla készült videót!

 

Talán úgy gondolod, hogy ezután simán vehetsz egy teljes hosszúságú leggingset is? Ha így van, itt találod a teljes edzőleggings választékunkat.

Vissza a blogba