gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Terhességi leggings - Tippek a megfelelő sportruházat megtalálásához

A terhességi edzés és fizikai aktivitás mindkettő jó és bölcs döntés. Célszerű közepes intenzitással edzeni, és nem megterhelni a testet túl nagy mértékben. Fontos, hogy ne vessük alá a testünket rendellenes mennyiségű stressznek az edzés során. Itt összegyűjtöttük azokat az edzésgyakorlatokat, amelyeket a terhesség alatt végezhetsz. Egy nyugodt futás nagyon jó tevékenység terhes nők számára, hogy megőrizzék fittségüket és jól érezzék magukat. Ha alapvetően nem edzettél túl sokat, akkor vigyázz, de a közepes intenzitású fizikai aktivitás csak jót tesz! Az NHI egyik cikkében Merethe Kvam újságíró arról ír, hogy a grossesse alatti edzés hozzájárul a komplikációmentesebb szüléshez és a jobb öntudathoz.

Terhesként edzeni számos kihívást jelenthet, különösen az edzőruhákkal kapcsolatban. A régi edzőruha már nem illik, és muszáj újakat vásárolnod. Mit érdemes venni és hol találhatsz kismamáknak megfelelő edzőruhákat? Akár edzeni szeretnél, akár csak valami kényelmeset keresel, egy kellemes leggings jó alternatíva.

A Famme-nál nagy vágyunk, hogy leggingset készítsünk, amelyet minden célcsoport használhat. Több vásárlónk is megmutatta, hogy leggingsjeink használhatók a terhesség alatt. Vásárlóink kiváló visszajelzései alapján összeállítottunk egy listát a leggingsről, amelyeket a terhesség alatt viselhetsz!

1. Válassz egy derékban rugalmas leggingset

Ribbed terhességi edzőleggings

A Famme több leggingst terheseknek tervezett, hogy illeszkedjen a növekvő pocakhoz. Ez a leggings ribbed anyagból készült, extra rugalmassággal rendelkezik, és egy vékonyabb derékszallaggal záródik a pocak tetején. Ez biztosítja, hogy a leggings ne csússzon le edzés közben. A terhességi leggings squat proof is, nézd meg itt!

Flex Maternity Leggings

Egy másik jó terhességi leggings a Famme-tól, amely elérhető szép kék és klasszikus fekete színben. Terhességi leggingsünk a terhesség során kényelmet és támogatást biztosít. Az elasztikus és lélegző anyag alkalmazkodik a növekvő pocakodhoz, és teljes mozgásszabadságot biztosít edzés közben. A puha derékszallag tökéletes illeszkedést biztosít, míg a vonzó dizájn elegánssá és magabiztossá tesz, míg aktív maradsz terhesség alatt.

Leggings, amely tökéletesen illeszkedik a terhes pocakhoz

Ez a leggings régen a kedvencünk volt, különösen a növekvő pocakkal rendelkező terhes nők körében. Rendkívül rugalmas, így ez egy olyan leggings, amelyet a teljes terhesség alatt viselhetsz. A Softy leggings szorosan a testhez simul, nem szorítja meg a pocakot, nem csúszik le és nem átlátszó. Ez egy olyan leggings, amelyet mind a terhesség alatt, mind utána használhatsz.
Ez a seamless leggings számos terhes vásárlónk körében nagy elismerésnek örvend. Rendkívül kényelmes és nem szorít túlzottan a pocaknál. Magas derékú, de mégis elég rugalmas ahhoz, hogy ne irritálja vagy nyomja a pocakot. Más seamless edzőleggingshez képest a Fleek jobb rugalmassággal és tartással rendelkezik.

Több tippet vagy ajánlást szeretnél? Nézd meg a termékfejlesztési oldalunkat a Facebookon! Ott tippeket és tanácsokat kaphatsz más terhes vásárlóktól, és megoszthatod véleményed a termékeinkről!

2. Válassz kényelmes felsőket

A leggings nem az egyetlen új ruhadarab, amire szükséged van a terhesség alatt. A terhesség alatt a mellek is jelentősen megnőnek, ezért érdemes felkészülni egy kényelmes sportmelltartóra. Nálunk különböző alacsony, közepes és magas támogatású melltartók közül választhatsz, attól függően, mire van szükséged, vagy mit preferálsz.

Alacsony támogatású edzőmelltartó nagy méretű, így a melleid kényelmesen nőhetnek benne. Közepes támogatású sportmelltartó hosszú és kényelmes, bármilyen ruhadarab alatt viselhető, és crop top. Ha olyan melltartót keresel, amely valóban a helyén tartja a melleidet, ajánljuk a magas támogatású melltartót, amely jelentős tartással rendelkezik.

Valami más is fontos, hogy figyelembe vedd, az pedig az, hogy legyenek laza és előnyös tréningfelsőid. A terhes edzőruháknak számos funkcióval kell rendelkezniük. Egy jó, rugalmassággal rendelkező t-shirt vagy egy nem irritáló edzőpulcsi elengedhetetlen. Nálunk nagy kedvenc a laza t-shirt és a laza crop top, amely megmutatja a baba pocakot. Talán inkább egy edzőpulcsira

3. Fektess be jó sportcipőkbe

Terhesség alatt a lábak megduzzadhatnak, a szervezet által termelt vér- és folyadéknövekedés miatt. Ez a lábak fáradtságához vezethet. Ezért fontos, hogy olyan sportcipőt válassz, amely jó párnázottsággal és támogatással rendelkezik! A Famme Endorphin RX1 cipője nagyon jó párnázottságot biztosít, de elég tágas is ahhoz, hogy egy kicsit szélesebb lábnak is helyet adjon.

Vissza a blogba