Guide til tights farger

Milyen színt válasszak a leggingshez?

Hogyan találom meg a megfelelő színt a sportleggingshez?

A sportleggings vásárlása lehet szórakoztató és nehéz, mert annyi lehetőség közül lehet választani formában, funkcióban és színekben. Ne aggódj, itt van a végső szín-guide leggingshez, hogy remélhetőleg megkönnyítse a választást legközelebb, amikor sportruházatot vásárolsz.

Kollekciók színek szerint

Ha keresel egy leggingset egy adott színben, külön kollekcióink vannak leggingsben a színekben fekete, bézs, szürke, kék, lila, piros, zöld és rózsaszín.

Sportleggings világos színekben

A világos színek gyakran nőiesebb megjelenést adnak, és ha kint edzel a napon, akkor nem fognak annyira felmelegedni, mint a sötétebb színek. A világos színek szintén emelhetik a hangulatodat, és szórakoztatóbbá tehetik az edzést! Ha egy nőiesebb vagy "lágyabb" megjelenést szeretnél, egy világos rózsaszín vagy barack színű leggings ideális választás lehet számodra. Ajánljuk például a rózsaszín Motion leggingset vagy a barack színű Elevate Wave 2 leggingset. Egy másik lehetőség a rózsaszín Pink Motion Leggings, a Peachy Scrunch vagy a Pure leggings. Amikor világos színű leggingset választasz, érdemes figyelembe venni, hogy nem minden leggings lesz squatproof, ha egy kisebb méretet választasz. Tudd meg többet a legjobb squat proof sportleggingsjeinkről itt!

Kék seamless leggings Rózsaszín seamless scrunch leggings

Sportleggings sötét színekben

A sötét színek gyakran kemény vagy stílusos megjelenést adnak, és úgy gondoljuk, hogy egy fekete leggings időtlen alapdarab, amely mindenkinek ott kell lennie a ruhatárában. Egy másik előny a sötét leggingssel az, hogy könnyebben elrejtik az izzadságfoltokat, így ha aggódsz emiatt, vagy különösen intenzív edzést tervezel, érdemes befektetni egy sötétebb leggingsbe. Néhány kedvencünk a Tone Leggings, a Suave Tights és a Rib leggings. Ajánlunk még Camo leggings-et és Tie Dye Scrunch leggingset.

Szürke seamless leggings Ribbed seamless leggings

Sportleggings élénk színekben

Az élénk színek felhívják a figyelmet és energikusabbnak érezheted magad tőlük! Ha te is az a típus vagy, aki szeret kitűnni a tömegből, vagy extra motivációra van szükséged, hogy felpumpáld az energiádat edzés közben, érdemes lehet a Vortex leggingset vagy a Vortex leggings 2et választani.

Rózsaszín vortex leggings
Egy másik lehetőség a legújabb Peach Tights, amely számos vibráló színben elérhető. Ez a leggings finom scrunch hatással bír, és nagyon előnyösen illeszkedik.

Sportleggings mintával

Egy mintás leggings remek módja annak, hogy felvidd a sportruházatodat valami egyedivel és talán izgalmasabbal, mint egy egyszínű leggings. Ráadásul rengeteg szórakoztató választási lehetőséged van. Egy mintás leggings lehet egy szórakoztató figyelemfelkeltő darab, és szabadon keverheted és párosíthatod különféle színekkel, semleges vagy illeszkedő felsőrész kiválasztásával. Itt a lehetőségek száma végtelen! Néhány kedvenc mintásunk a Tie Dye Scrunch Leggings és a Camo Tights.

Camo leggingsTie Dye leggings élénk mintával

Illeszkedő szettek - leggings és toppok

Természetesen szabadon keverheted és párosíthatod a színeket, ahogy csak szeretnéd a sportruházatnál, és ebben sok kreativitás rejlik! Mégis, valami különösen kielégítő, ha egy illeszkedő szetted van, akár mintás, egyszínű, fekete vagy fehér. Néhány kedvenc szettünk:

Softy leggings illik a Softy Crop Tophoz, vagy a Endurance leggingshez és Endurance Sports Bra

Softy Leggings sötétkékenSofty leggings kék színben

Itt olvashatod el cikkünket is a illeszkedő szettekről!

Fekete sportleggings

Fekete leggings az a szín, amit mindenki visel - fekete vagy sötét. A fekete sportleggings előnye, hogy mindennel illik. Könnyen párosíthatod a leggingset bármilyen felső színével, cipőddel, és rendkívül jól néz ki. Sokak számára fontos, hogy a leggings ne legyen átlátszó, és nagy választékunk van a nem átlátszó fekete leggingsből. Ráadásul a sportleggingsjeink squat proof-ok is. Tudd meg, mire van még lehetőséged a fekete sportleggingsből, itt!

Endurance leggings és Endurance Sports Bra

Vissza a blogba