Scrunch tights

Mi az a Scrunch Leggings?

Scrunch leggings egy olyan leggings, amely scrunch-hatást kölcsönöz a fenéknek, és minden testtípusnak és fenékformának természetes, vonzó megjelenést biztosít. A scrunch egy innovatív varrási technika, amely elválasztja a fenékformákat. A leggings szebb és kedvezőbb formát ad a fenéknek, mivel a hátsó varrásnál összefogja az anyagot. Ha keresel egy leggingset, ami segít elérni a vonzó fenék megjelenést, akkor ez a termék neked való!

2024-ben eltávolítottuk a fronvarrást minden scrunch leggingsből! A scrunch trend óriási keresletet teremtett, ezért folyamatosan fejlesztünk és indítunk új scrunch leggings modelleket minden ízléshez. Fedezd fel Norvégia legjobb scrunch választékát itt.

Olvasd el a leggingsjeink teljes kínálatát a végső leggings útmutatóban.

Melyik Scrunch Leggingset válasszam?

A megfelelő leggings kiválasztása lehetetlennek tűnhet, mivel sok közül lehet választani. Ezért készítettünk egy áttekintést a legjobb scrunch leggingsjeinkről és azok egyedi tulajdonságairól!

Klasszikus Scrunch Leggings

Új és jobb! Legújabb kiadásunk az első Scrunch Leggings. Kiválóan illeszkedik a deréknál, nem csúszik le, frontvarrás nélkül készült, és szép, minimalista scrunch-hatással rendelkezik. Ez a Scrunch Leggings a legjobban futáshoz ideális. Jó kompresszióval rendelkezik, elvezeti a nedvességet a bőrről, és a scrunch-textúra kényelmes, amikor futsz, vagy intenzív edzéseket végzel.

Seamless Scrunch Leggings

Tökéletes illeszkedés frontvarrás nélkül. Seamless Scrunch Leggings a piacon maradt! Minimalista dizájn, puha anyag és csodálatos scrunch-hatás, amely formálja a feneket a kívánt módon. 

Peachy Scrunch Leggings

Ez a leggings az egyik legnépszerűbb leggingsünk, és biztos kedvenc ügyfeleink körében. Hihetetlenül kényelmes, és kiemeli a nőies formákat. A scrunch-hatás egy peach-bum-hatást kölcsönöz, amely segít, hogy a tréning alatt jól érezd magad. A leggings magas derékú, és jól tartja magát edzéseid alatt. Új, puha, könnyű és légáteresztő anyagot használtunk. Ez egy kényelmes anyag, amely tökéletesen alkalmas alacsony és magas intenzitású edzésekhez.

Scrunch leggings booty kontúrral

Új Peach Scrunch Leggings azonnal best seller lett, és nem véletlenül! Ez a leggings formálja a feneket és nagyon kedvező megjelenést biztosít. A Peachy Scrunch több méretben kapható XS-XL-ig, és széles színválasztékban. A legjobb scrunch leggings természetesen összeillő sportmelltartóval is kapható.

Tie Dye Scrunch Leggings

Az ügyfelek másik kedvence a Tie Dye Scrunch leggings. Ez a leggings puha az anyagával, és vonzó scrunch-varrással és fenékkontúrral rendelkezik. A leggings sok különböző színben kapható, és egyedi mintája kontrasztot teremt.

Scrunch leggings rejtett scrunch-nal

Mint alternatíva legnépszerűbb scrunch leggingsünkhöz, kifejlesztettük a Rise modellt. A leggings természetes illeszkedéssel rendelkezik, azzal az eltéréssel, hogy a scrunch-hatás kisebb, így jól mutat minden testformán. Ha még nem vagy biztos a scrunch leggingsben, ez a tökéletes modell a kipróbálásra. Mint minden más Famme leggings, a Rise is squat proof és nem átlátszó.

 

Lunge scrunch leggings

Lunge leggings egy varrás nélküli leggings, amely formálja a fenék részt.Hátul magasabb, mint elöl, ami jobb tartást és szebb illeszkedést biztosít. A leggings jól illeszkedik a deréknál, hihetetlenül rugalmas és nem átlátszó. Ez azt jelenti, hogy szabadon mozoghatsz anélkül, hogy még a legkisebb guggolásnál is aggódnod kellene, hogy a leggings lecsússzon.

 

Scrunch leggings camo mintával

Scrunch camo leggings egy szép varrás nélküli leggings, amely scrunch hátul, és egy stílusos camo mintával rendelkezik. A camo úgynevezett rejtett scrunch varrást használ, ahol a varrás diszkrét, anélkül, hogy áldozatot kellene hozni a peach-bum hatás érdekében.  Jól tart és egyaránt vonzó és kényelmes.

 

 

Shorts scrunch hatással

Nagy keresletre válaszul most különféle  Scrunch shortsokat is kínálunk. Választékunkban szerepel mind rövid, mind hosszú edzőnadrág népszerű scrunch dizájnnal. Akár egyszínű, akár mintás változatokat keresel, széles választékunk van. Választhatsz seamless shortsot a varrás nélküli illeszkedéshez vagy klasszikus, scrunch dizájnú shortokat. Fedezd fel a választékunkat, és találd meg a kedvenc stílusodat.

Scrunch-hatás scrunch nélkül

A népszerű Motion Leggings a kívánt hatást adja, de scrunch nélkül. Az illeszkedés és az anyag egyedi, így elkerülheted az uni-bum hatást. Seamless, és nincs rajta varrás sem elöl, sem hátul. A design népszerűvé vált, és a közösségi médiában is elterjedt.

 

Leggings, amely belül tartja a feneket

Sokan szeretnének olyan leggingset, ami belül tartja a feneket, hogy formálja a feneket vonzó módon. Sok ilyen leggingset általában vékony anyagból készítenek, ami magasra húzható, hogy kiemelje a feneket. A scrunch leggings előnye, hogy úgy van formálva, hogy természetes módon kiemelje a feneket, anélkül hogy unibum hatása lenne. Nem véletlen, hogy ezt a típusú leggingset fenék leggingsnek hívják!

4 előny a Scrunch leggings használatával

1. Kiemeli a formákat!

A scrunch leggings kiemeli a formákat, és jobban érezheted magad az edzés alatt. A scrunch hatás emeli a feneket anélkül, hogy átlátszó lenne.

2. Puha és kényelmes

A leggings puha és kényelmes a bőrön, az anyaga nylon és elastán. Az anyag jól megfelel alacsony és magas intenzitású edzéshez is.

3. Magas derék és jó légáteresztő képesség

A Famme Scrunch leggings magas derékú és nem érződik túl szűknek. Kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, így biztos kedvenc leggingsed lesz.

4. Minden testalkatra megfelelő

Bármilyen méretet is használsz, akár XS vagy XL, a scrunch leggingsünk vonzó illeszkedést biztosít. A scrunch modellek jó rugalmassággal és elasztikus anyaggal rendelkeznek, ami rugalmas és kényelmes illeszkedést biztosít.

 

Olvasd el más leggings bejegyzéseinket is:

Vissza a blogba