seamless tights

Mi a Seamless? (Zökkenőmentes Ruhák)

Magyarázzuk a seamless edzőruhát

A seamless edzőruhákat ugyanazzal a módszerrel gyártják, de a minőség számos különböző tényezőtől függ. Magyarázzuk el a különböző folyamatokat. Minden seamless darab egy körszövő gépen készül (vannak néhány kivétel, de ezek ritkák). Ez azt jelenti, hogy minden egyes darab egy csőként készül. Egy edző leggings, ujjatlan felső vagy sportmelltartó ugyanúgy készül.

Mi a döntő fontosságú a minősége a seamless leggings? Az alábbi pontok mind befolyásolják a seamless ruhák minőségét. Olvasson többet legjobb seamless leggings-ünkről és arról, hogy melyiket válassza itt. 

  • Fonál
  • Körszövőgép tervezése és beállítása (SANTONI)
  • Festés
  • Vágás & Varás (kézi végrehajtás)
  • Minőségellenőrzés
mi a seamless

    Gyakran használt angol szavak a seamless edzőruhák gyártásánál:

    • Kötés
    • Körszövőgép
    • Seamless
    • Gauge a GG rövidítéssel (a tűk közötti sűrűség mérése egy kötőgépben)

    Fonál

    A fonál döntő fontosságú a minőség és az anyag tulajdonságai szempontjából. A fonalat a ruha céljai és a kívánt minőség függvényében választják. Normális, hogy különböző típusú fonalakat kombinálnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legjobb fonálgyártójával dolgozunk együtt. Partnerünk Fulgar SpA Olaszországban specializálódott a Nylon 6.6 és más technikai fonalakra. Ismert a minőségéről és fenntartható gyártásáról.

    Tervezés & Beállítás

    Minden seamless darabot egy számítógépes programban terveznek meg, mielőtt a körszövőgép elkészítené. Ez a dizájn határozza meg a különböző kötési textúrákat és méreteket. Minden egyes szem, amelyet a tűk kötnek, a dizájn alapján van meghatározva.

    Egy technikusnak kézzel kell előkészítenie a gépet a gyártásra. A fonalat be kell állítani, az elromlott tűket ki kell cserélni, a gépet pedig tisztítani és programozni kell a szóban forgó darabhoz.

    Warp knit

    A warp knit seamless egy olyan technika a seamless gyártásban, amely biztosítja, hogy a ruhák rugalmasak, lélegzők és tartósak legyenek. Ez a technológia a fonalat egy erős módon köti össze, párhuzamos hurkok használatával, amelyek egy cikk-cakk mintában kapcsolódnak össze.

    Festés

    Az anyag festése és kezelése fontos az anyag kényelme és tulajdonságai szempontjából. A festést akkor végzik, amikor a "seamless darab" egy cső.

    Vágás & Varás

    A festés után a csövet ki kell vágni és össze kell varrni. Így egy készen álló és használható seamless ruházat jön létre. Minden cikk megköveteli ezt a manuális folyamatot. A seamless edzőleggings, alsónemű, sportmelltartó és pulóvereket ki kell vágni és varrni, mielőtt használhatóak lesznek.

    Minőségellenőrzés

    A jó minőségellenőrzésnek fel kell ismernie a hibákat, mielőtt a ruhákat csomagolják és Norvégiába küldik. Minden Seamless darab három minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

    1. Amikor a cső befejeződött

    2. Amikor a cső meg van festve

    3. Amikor a ruhadarab ki van vágva és varrva

     seamless edzőruhák

    A Seamless Edzőruhák Előnyei:

    • Kevesebb varrás

    • Kevesebb veszteség a gyártás során

    • Korlátlan lehetőségek a dizájnra. A körszövőgép minden különböző textúrát előre megtervezve köt.

    • Hatékony gyártás és kevesebb manuális munka. A körszövőgép 10 percen belül köt egy leggingset. A mintadarabok eltávolításra kerülnek.

    • Széles választék a technikai tulajdonságú fonalakból. Természetes rostok is használhatók.

    • Folyamatban lévő technológia

    Alkalmazási területek

    A seamless edzőruhák puhaak, jól illeszkednek és hihetetlenül kellemesek a bőrön. A kényelemre és mozgásszabadságra magas követelményeket támasztó személyek számára a seamless nagyszerű edzőruha.

    Seamless leggingset és seamless toppokat készítünk minden fizikai aktivitáshoz. Ez magában foglalja az erőedzést, a futást és a jógát. Ezért választottuk olyan exkluzív anyagokat, amelyek a ruhadarabot különösen kényelmessé teszik. Könnyűek, puhák és hatékonyan elvezetik a nedvességet. De még a legjobb seamless edzőruhák is megfelelő kezelést igényelnek. Ha olyan tevékenységeket végez, amelyek súrlódást okoznak a tárgyakkal vagy a felületekkel, akkor ajánljuk, hogy ne seamless leggingset viseljen. Javasoljuk, hogy nézze meg ezeket a leggingset, ha kemény CrossFit edzésre megy, vagy ha kockáztatja, hogy a leggingsje károsodik az aszfalt vagy más egyenetlen felületek miatt.

    Egyetlen seamless darab sem szereti a tépőzárak, állatok karmai vagy más éles tárgyak érintését. Ezek kárt okozhatnak a felületen. A seamless edzőruháknak sok kellemes élményt és edzést kell biztosítaniuk hosszú időn keresztül.

    Seamless alsónemű és zoknik

    Régen a seamless gépeket leginkább zoknik és alsóneműk gyártására használták. A zoknik ugyanazzal a módszerrel készülnek, mint a seamless ruhák, de ezeket másképpen vágják és varják. A zoknikat gyártó gép is körszövőgép, de sokkal kisebb.

    Famme Seamless

    Folyamatosan követjük az új fonalakat és kötési technikákat, hogy az utolsó és legjobb seamless edzőruhát tudjuk Önnek kínálni. Kérjük, ossza meg velünk véleményét vagy kérdéseit termékeinkről vagy a seamless gyártásról.

    ribbed seamless set

    Seamless leggings

    Famme egy széles választékot kínál seamless edzőleggingsből annak érdekében, hogy a lehető legjobban megfeleljen vásárlóink igényeinek. A változatosság többek között a színben, a fazonban és az anyag vastagságában rejlik. Függetlenül attól, hogy melyik modell illik Önnek a legjobban, minden seamless leggingsünket Fulgars Lamicrofibra készíti. Ez egy Nylon 6.6 fonal, rendkívül finom szálakkal, amelyek kényelmesebbé teszik a leggings viselését.

    A seamless leggings, amelyeket kínálunk, köztük a legjobban értékesített Vortex leggings és Vortex 2 van, amely vastagabb anyagból készült és több kompresszióval rendelkezik. Ha olyan edzőlegginget szeretne, amely jó formálást biztosít és szép formát ad a fenéknek, javasoljuk, hogy nézze meg Elevate wave leggings és Scrunch seamless leggings.

    Seamless sportmelltartó

    Az általunk kínált sportmelltartók között több seamless is található. Egyszerű és szép dizájnjával, kevés varrással, a seamless melltartót ajánljuk alacsony és közepes intenzitású edzésekhez.

    A legjobban értékesített edzőmelltartónk a merevítő nélküli Seamless Bralette és a Power seamless top, amelyek jól illenek a mindennapokhoz vagy az alacsony intenzitású edzésekhez, mint pl. a jóga vagy gyors séta. A Elevate Sport Bra és a Camo sportmelltartó inkább magasabb intenzitású edzésekhez alkalmas, mivel jó támogatást nyújt, például erőedzésnél.

    Más releváns cikkek

    Vissza a blogba