Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Összeállított szett

Teremtsd megjelenít az összeillő szett a hölgyeknek! Fejezd be a gardróbodat azzal, hogy befektetsz olyan összeillő szettekbe, amelyeket például egymással is kombinálhatsz!

Tartalom:

Összeillő edzőszett

Az idei év legnagyobb trendje az összeillő edzőszett. Az edzésre való elindulás sokaknak nehéz lehet, de valami olyan egyszerű, mint a szép és kényelmes ruházat, valódi motivációt adhat. Fontos, hogy jól érezd magad, és az edzőruhák, amelyekben jól érzed magad, ezért elengedhetetlenek. Egy friss edzőszett így nemcsak szép lesz, hanem a motivációdat is növelheti. Mi lehetne jobb, mint elmenni az edzőterembe egy csodás összeillő szettel? Ezek azok az edzőszettek, amikre szükséged van ahhoz, hogy elkezdj edzeni!

Camo edzőszett

Nálunk a legnagyobb kedvenc a kamuflázs mintás edzőszett. Az edző leggings-t párosíthatod sportmelltartóval és edzőpulóverrel is. Az összeillő ruhák öt különböző színben kaphatók, így garantáltan találsz egy kombinációt, amit imádni fogsz! A Camo sportmelltartó seamless és jó támogatást nyújt, a párnázat pedig kivehető. A Camo edzőfelső hosszú ujjú, nedvességelvezető és cropped a nőies és vonzó megjelenés érdekében. A Camo edzőleggings squatproof, és tartó hatású, így edzés közben tökéletesen illeszkedik. Ez a szett tehát alacsony vagy magas intenzitású edzéshez is alkalmas, például futáshoz vagy súlyzós edzéshez.

Kőmosott edzőszett

Ez az edzőszett egy puha és kényelmes anyagból készült, amely a scrunch-kal kombinálva kiemeli a formáidat. Magas derekú és jó szabással ez a szett alacsony- és magas intenzitású edzéshez is ideális. Kombináld az Acid Scrunch Leggings-et az Acid Scrunch Long Sleeve-el egy teljes megjelenésért. Ez a szett számos színben elérhető, a semleges színektől az élénk árnyalatokig, így pontosan úgy variálhatsz, ahogyan szeretnél.

Peachy Scrunch contour edzőszett

Nézd meg a Famme Peachy Scrunch Leggings-ét és Peachy Scrunch Sports Bra-ját! Ez a szett friss és semleges színekben kapható, és te mixelhetsz és match-elhetsz, ahogy szeretnéd. A szett nagy siker lett a vásárlóink körében, és nagyon rövid idő alatt elfogyott.

Kék edzőszett Kék edzőszett

Színes edzőszett

Az egyik népszerű edzőszett élénk színekben a mi Motion leggings és Motion sportmelltartó! Ez a szett piros, kék és fekete színben elérhető. A szett seamless, és a leggings-en egy diszkrét scrunch hatás található. A leggings sok élénk színben is kapható, de nem jár egy összeillő sportmelltartóval.

Tie Dye edzőszett

A Tie Dye az utóbbi években nagyon népszerűvé vált. Ez a szett selymes tapintású anyagból készült, rugalmas és nedvességelvezető, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen edzésformához megfelelő legyen, akár jógázásról, akár intervallumokról van szó. A Tie Dye leggings praktikus és két zseb található rajta, amelyek elférnek kulcsoknak, telefonoknak vagy belépőkártyáknak. Kombináld a Tie Dye Sportmelltartóval.

Tie dye sportmelltartó fekete/szürke színben

Ha szeretnél egy Tie Dye leggings-t, ami seamless designnal és scrunch hatással rendelkezik, akkor ez a edzőleggings ki fog tűnni az edzőteremben. Szórakoztató, vonzó és nem utolsósorban squat proof! A Tie Dye Scrunch leggings magas derekú, jó "hold in" hatással bír és kiválóan illik bármilyen testalkathoz.

Seamless edzőszett

A maximális kényelem érdekében egy seamless edzőszett jó alternatíva. Tudd meg többet, hogy mi az a seamless itt!

Ez a szett leginkább alacsony- és közepes intenzitású edzéshez megfelelő, mint például jóga vagy súlyzós edzés. A szett ribbed és technikai tulajdonságokkal rendelkezik, így benti és kinti használatra is alkalmas. A Lunge sportmelltartó menő hát részletekkel érkezik, és közepes támogatást nyújt. A Lunge seamless edzőleggings V-alakú formázával emeli ki a popsit, magas derekú és hold-in hatással.

Nézd meg a teljes választékunkat a seamless itt!

Összeillő edzőszett

Scrunch edzőszett

A scrunch-hatással rendelkező edzőruha sok norvég nő kedvence. A scrunch ruhák speciális varrási technikát használnak, amely összeszorítja az anyagot, így tökéletes illeszkedést biztosít. Tudd meg, hogy mik azok a scrunch leggings itt!

Lux Scrunch sportmelltartó eltávolítható párnázattal és állítható pántokkal rendelkezik, így pontosan úgy szabhatod testre, ahogy szeretnéd. A hozzá illő leggings, Lux Scrunch Leggings tökéletesen formázza a popsit a V-alak és a scrunch-hatás kombinációjának köszönhetően. Ez is squatproof és magas derekú. Egyszerű és stílusos designja miatt ez a szett legjobban alacsony- és közepes intenzitású edzéshez alkalmas.

Scrunch sportmelltartó Scrunch leggings

Nézd meg a teljes választékunkat scrunch itt

Ribbed edzőszett

A ribbed edzőruha divatba jött a szép és minimalista design miatt. Élvezd a maximális kényelmet, akár edzés közben, akár egy laza és sportos outfit részeként viseled. A ribbed edzőfelső cropped, hosszú ujjú és seamless anyagból készült. Ezen kívül Nylon 6.6-ból készült, ami puhábbá, jobban lélegzővé és gyorsabban száradóvá teszi a felsőt. A ribbed edzőleggings magas derekú és széles derékrésszel rendelkezik, ami jó kompressziót és támogatást nyújt, így minden testalkaton jól mutat.

Nemcsak szép edzőszettek szükségesek ahhoz, hogy eljussunk az edzésre. Ha valaki nem megszokott a mozgáshoz, sokan kényelmetlenül érezhetik magukat, amikor nem ismerik a végezhető gyakorlatokat. Ezért összegyűjtöttünk 10 egyszerű gyakorlatot, amelyeket benti és kinti környezetben is végezhetsz, így elindulhatsz és élvezheted a mozgás örömét. Ha szeretnéd növelni a nehézségi szintet, használhatsz egy edzőszalagot is a gyakorlat során. Kedvenc gyakorlatainkat egy ellenállás sávval itt találod!

Mintás edzőszett

A mintás és színes edzőruhák az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak. A Fleek sportmelltartó seamless termék, olasz Fulgar fonalakból készült, így rendkívül puhanak és rugalmasnak érződik. Ez a sportmelltartó optimális támogatást nyújt, és tökéletes minden edzésformához, a jógától a futásig. A Fleek leggings seamless edzőleggings Nylon, Poliészter és Elasztán keverékből készült a maximális támogatás biztosításához. A leggings anyaga légáteresztő tulajdonságai miatt segít szárazon tartani edzés közben vagy egy városi sétán. Magas derekú, és ugyanakkor squatproof.

Softy edzőszett

Softy edzőszett az egyik legnépszerűbb termékünk. A szett ultrapuha és matt, magas minőségű anyagból készült. A Softy Sportmelltartó közepes tartást nyújt, leválasztható betétekkel. Ez a sportmelltartó jól alkalmazható futásra és súlyzós edzésre egyaránt. A Softy leggings magas derekú és széles derékrésszel van tervezve, így ideális mind a súlyzós edzéshez, mind a futáshoz. A leggings is squatproof.

puha edzőleggings Puhák és kényelmes edzőleggings

Kényelmes szett hölgyeknek

Egy puha és kényelmes loungewear szettet sosem lehet megunni. Akár home office-ból dolgozol, akár a kanapén pihensz, a megegyező kényelmes ruhák könnyebbé tehetik a mindennapjaidat. Nemcsak szép kinézetűek, hanem praktikusak is, mivel lehetővé teszik a szabad mozgást!

Összeillő kényelmes szett

A Wanderlust loungewear szett egy ribbed anyagú összeillő pulóverből és nadrágból áll. Ez a szett tökéletesen alkalmas kényelmes szetthez, miközben nagyon vonzó és a mindennapokra is viselhető. Ez egy olyan kényelmes szett, amelynek több felhasználási módja van! A szett anyaga rugalmas, így rendkívül kényelmes, és tökéletesen alkalmas utazáshoz vagy lazításhoz.

Olvasd el ezt is: Loungewear útmutató

Kényelmes szett

A Knitted szett egy olyan szett, amit lazító napokon otthon, vásárláskor vagy moziba menet viselhetsz. Ez egy ribbed anyagú t-shirt-ből és bő nadrágból áll. Ez a szett stílusos és kényelmes, és jól működik a mindennapokban is!

Olvasd el ezt is: Bő nadrágok nőknek

Futó szett hölgyeknek

Trendivé és menővé vált az összeillő futószett viselése. Teljesen összeszedett megjelenést kölcsönöz, miközben kényelmes és puha viselet.

Olvasd el ezt is: Legjobb futónadrágok hölgyeknek

Összeillő futószett

Oversized futószett egy trendi szett oversized fazonnal, amely egy kapucnis pulóverből és egy futónadrágból áll. Ez a szett vastag és puha anyagból készült, és kényelmesen érzi magát a testen. Ez a szett tökéletes választás edzőruha fölé, az edzőterem előtt és után, vagy akár az edzés elején is. Az oversized a tökéletes lazító szett a hideg őszi estékre, és olyan kényelmes, hogy soha nem akarod majd levenni!

Oversized kapucnis pulóver Oversized jogger

Gyapjú alsónemű szett hölgyeknek

Ha hűvös az idő, jó, ha van egy gyapjú alsónemű szetted. Egy gyapjú szett előnyös, ha hegyet mászol, skisztolsz vagy csak otthon lazítasz a hideg napokon.

Vissza a blogba