Topp fem squat proof tights til dame

A legjobb öt squat-proof leggings

Mi az a squat proof leggings?

A squat proof edző leggings olyan leggingset jelent, amelynek az anyaga elegendő vastagsággal rendelkezik ahhoz, hogy a különböző edzési gyakorlatok során ne váljon átlátszóvá. Ha az alsónemű átlátszik a leggingsen keresztül guggolás vagy deadlift közben, akkor a leggings sajnos nem squat proof. Ez nagyon zavaró lehet egy edzőteremben, ahol más emberek is jelen vannak.

A kínálatunk többsége squat proof edző leggingsből áll, kivéve néhány limitált kiadású színt seamless anyagból, ami a termékleírásban szerepel. Itt van az öt legjobb squat-proof leggingsünk.

Seamless leggings

Vortex leggings egy seamless leggings, amelynek anyaga valamivel vastagabb. Ez garantálja, hogy a leggingset bármilyen alkalomra használhatod, különösen olyan gyakorlatokhoz, ahol attól félsz, hogy a feneked túlzottan láthatóvá válik. Kellemes és komfortos textúrájának köszönhetően kiemeli a nőies vonalaidat.

Tudd meg többet a seamless leggingsről.

Squat proof leggings mintával

A Tie Dye Scrunch Leggings tökéletes választás, ha szereted a színes, mintás edző leggingset. Több színben elérhető, például lila, sárga, rózsaszín, kék és zöld. Az edző leggings squat proof és magas derekú, az anyaga vékony és ruganyos.

Mintás scrunch leggingsKék scrunch leggings

Olvasd el a legjobb mintás leggingsünkről itt!

Magas derekú leggings

Softy Leggings egy squat proof leggings. Mindannyian jártunk már úgy, hogy vásároltunk egy leggingset, amely minden gyakorlat után lecsúszott. Ezzel a leggingsel elkerülheted ezt a problémát, és teljes mértékben koncentrálhatsz az edzésre, anélkül, hogy aggódnod kellene a leggings felhúzása miatt.

Squat proof leggingsSquat proof leggings
Tudd meg többet a magas derekú edző leggingsről.

Lunge Seamless Leggings

Mi lehetne jobb, mint a seamless és scrunch kombinálása egy leggingsben? Nemcsak, hogy a leggings jól fekszik a testen, hanem fantasztikus formákat is ad. Akár felsőtest, akár alsótest gyakorlatokat szeretsz, ez a tökéletes leggings.

Tudd meg többet a legjobb leggingsről erősítő edzéshez, mi az a scrunch leggingsről.

Edző leggings zsebekkel

Endurance Leggings tökéletesen alkalmas mind futáshoz, mind erősítő edzéshez. A leggings két praktikus zsebbel rendelkezik, amelyek elég nagyok a legnagyobb mobiltelefonok, például az iPhone Plus számára. Magas derekú és széles derékpántja miatt nem kell aggódnod.

Fekete pocket leggingsFekete leggings zsebekkel
Olvasd el a kompressziós leggingskről és a leggings zsebekkel.

Ribbed seamless leggings

Nem szükséges fekete leggingset vásárolni ahhoz, hogy az squash proof legyen. A szín gyakran nem számít, de az anyag nagyon fontos. A ribbed seamless leggingsünk neked való, ha világosabb színeket keresel. Kiváló anyagának köszönhetően jól fekszik a testen, és minden tevékenységhez alkalmas.

Hogyan tudhatod, hogy a leggings squash proof?

Válaszd ki a megfelelő méretet

Zavaró lehet olvasni a termékértékeléseket, ahol egyesek azt állítják, hogy a leggings squat proof, míg mások teljesen ellentétes véleményen vannak. Ez általában arról szól, hogy a vásárlók egy mérettel lejjebb rendelnek, amikor a leggings rugalmasnak tűnik, és szeretnék, hogy egy bizonyos fokú kompressziót vagy tartást kapjanak. Az anyag vastagsága természetesen szerepet játszik, de az anyag rugalmassága néha nagyon rugalmas, és könnyen kísértésbe eshetsz, hogy lejjebb menj egy mérettel. Ezért érdemes a megszokott méretedet választani, hogy elkerüld az átlátszó edző leggingset. Nézd meg a mérettáblázatunkat itt!

Hogyan teszteld a leggingset?

Nem vagy biztos benne, hogy az edző leggings squat proof-e? Egyszerűen kiderítheted, ha guggolsz egy tükör előtt, vagy használod a telefonod kameráját. Sok esetben elég csak lehajolni a föld felé, hogy ellenőrizd, hogy a leggings nem átlátszó. Tudd meg a kedvenc edző leggingsedet az útmutatónkból.

Tudd meg többet a kezdő edzésről.

Intervall edzés kezdőknek

Edzésterv kezdőknek

HIIT edzés kezdőknek

Edzés az irodában és otthon

Vissza a blogba