Trendy treningstights til hverdags

Leggings a mindennapokra

Egy hektikus hétköznapon a sportolás más tevékenységekkel kombinálódik, például kerékpározásra a munkába vagy a boltba sétálva. Az a kevés idő, ami a hétköznapokban rendelkezésre áll, párhuzamba állítható a ruhásszekrényben uralkodó szűkösséggel is. Ha diák vagy fiatal felnőtt egy kis lakásban, akkor korlátozott számban tudsz ruhákat birtokolni. A tökéletes megoldás erre a problémára lehet akár az is, ha a sportleggingset használod edzéshez és a mindennapokban is. Ezen kívül maximális kényelmet élvezhetsz a legkényelmesebb nadrágok viselésével, ami manapság rendkívül divatos is. A sportleggings sportos megjelenést ad, és kiemeli az aktív életstílust.

Olvasd el a kapszulagardrób készítési útmutatónkat.

Kényelmes leggings a mindennapokra

A legpraktikusabb leggings a hétköznapi viselethez a Softy kollekció, amely biztos győztes. A szövet textúrája miatt a leggings egyszerű és letisztult választás. Az anyag puha a bőrhöz, és különbözik a tipikus sportleggingsaktól, amelyek technikai anyagból készültek. A klasszikus, semleges színek lehetővé teszik a leggings egyszerű kombinálását pulóverekkel és T-shirtokkal - vagy megfelelő sportos felsőkkel a tökéletes sportos megjelenésért.

Fekete sportos szett nőknekFekete leggings nőknek

S Seamless leggings a mindennapokra

Kollekciónk seamless leggings között a legkényelmesebb alternatívák közé tartozik. A varrás nélküli anyag garantálja a jó kényelmet, így a mindennapi teendőket a legkényelmesebben végezheted el. A nadrág könnyű érzést kelt a testen, míg a letisztult dizájn alkalmassá teszi edzéshez és mindennapi viselethez is. A választékunkban mindent megtalálsz a vékony és rugalmas mindennapi leggingsektől kezdve a nagyobb kompressziós modellekig.

Tudd meg többet: Legjobb seamless leggings és mi az a seamless?

Scrunch leggings a mindennapokra

Ha olyan leggingset keresel, amely részletesebb és figyelemfelkeltőbb, akkor a scrunch leggings remek választás. A scrunch varrás segítségével emeli és kiemeli a feneket, ezáltal formás sziluettet alakítva ki. Ezzel az egyszerű részlettel az öltözék se nem hervadó, hiszen színekben stílusukban is megtalálhatóak - így a kedved szerint öltözködhetsz - akár az edzőteremben, akár a mindennapokban.

Tudd meg többet: Mi az a scrunch leggings?

Stílusos leggings a mindennapokra

Számos leggingsünk elérhető semleges színekben, letisztult szövetkombinációkkal, így rendkívül sokoldalúan használhatóak a mindennapokban. Ugyanakkor egy friss szín szép kiegészítés lehet a szürke hétköznapokban, és extra vonzerőt ad az öltözéknek. Akárhogy is, legyen szó bármilyen leggingsről, számos alapdarabot kínálunk, amelyek könnyen kombinálhatóak a sportleggingsgel.

Egy egyszerű T-shirt szinte bármivel kombinálható, a sportleggings sem kivétel. Ha egy mintás vagy élénk színű leggingset választasz, akkor azt párosíthatod egy fekete vagy fehér felsővel, vagy válassz egy színes T-shirtot, ha a leggings semleges színű.

Tudd meg többet: Legjobb T-shirtok nőknek

A pulóverek mindig klasszikus alternatívák. A hosszabb ujjú kialakítás melegebbé teszi a ruhát, míg az anyag vastagsága segíthet a testhőmérséklet szabályozásában. A pörgős életvitelt élőknek egy könnyű pulóver tökéletes választás, amellyel könnyen fel- és leveheted a ruházatod, ha megemelkedik a pulzusod.
Tudd meg többet: Pulóver útmutató

Fekete kapucnis pulóverSzürke kapucnis pulóver

Ha a sportleggingset egy dzsekivel kombinálod, megőrized a sportos érzést, miközben megőrized az öltözék stílusát is. Válaszd ki, hogy szeretnéd-e hordani a dzsekidet, a válladon vagy a derekadon - ami manapság szintén divatos. Válassz egy sportos dzsekit vagy esőkabátot, bármelyik is, tökéletesen passzol a sportleggingshez.
Tudd meg többet: Dzseki útmutató, legjobb esődzseki,

Ha szeretnéd, választhatsz bármilyen fejfedőt, táskát és fehér cipőt, hogy feldobd az öltözéked. Ahogyan stílusosnak szeretnéd érezni magad, az nagyban függ az kiegészítőktől, ezért válassz a kedvenc kiegészítőid közül az öltözéked befejezéséhez.
fehér sportcipőkfehér sportcipők
Tudd meg többet: Jó cipők a munkához és az edzéshez
Vissza a blogba