Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

A nagy pulóver útmutató

Pulóver egy sokoldalú, kényelmes rétegező darab a gardróbban, ami szinte mindennel jól mutat. A hétköznapitól a formálisig, de átgondoltan, elegánsan és atletikusan, mindezt egy egyszerű pulóverrel. Időtlen, elragadó és kényelmes bármilyen testalkatnak, valamint könnyen rétegezhető; az egyik ritka hétköznapi ruhadarab a divatban. A pulóver használata egyszerű, akár utcai, akár okos casual megjelenést keresel, és megtalálható minden kategóriában a női ruházat között, beleértve a luxus- és dizájn világot.

Pulóver választása olyan, mint a Póló választása; a lehetőségeid korlátlanok. Mielőtt döntést hoznál egy bizonyos stílusról, nézd meg a útmutatónkat.

Tartalomjegyzék

Kapucnis pulóver

Kapucnis pulóver vagy kapucnis dzseki egy olyan kedvenc ruhadarab, amelytől sosem unod el. Ha a kényelmet, trendiséget vagy használhatóságot keresed, nehéz elképzelni másik olyan egyszerű darabot, amelynek a legutóbbi időben olyan nagy divatja lett.

Kapucnis pulóverZöld kapucnis dzseki

Zip-up kapucnis pulóver

A mi fit kapucnis pulóverünk bársonyos, elegáns, tökéletes illeszkedéssel, ami visszarepít a 90-es évekbe. Az anyagot gondosan válogatták a kényelem és esés miatt. Kombináld a kapucnis pulóvertfit joggerrel a tökéletes kényelemért.

Zip nélküli kapucnis pulóver

Az Emblem kapucnis pulóver egy slim fit kapucnis pulóver kényelmes, puha anyagból, amely megőrzi az alakját. A pulóver jól alkalmas edzéshez és a mindennapi használatra is. Kombináld a kapucnis pulóvert néhányleggingsgel vagyflare pantstel.

A Pure kapucnis pulóver egy stílusos kapucnis pulóver zsebbel 100% pamutból. A bordás anyag a kapucnis pulóver végén és a karoknál rendkívül kényelmessé teszi a pulóvert a tréninghez és a mindennapokhoz.

Vintage kapucnis pulóver

Keresed a kapucnis pulóvert, amely puha és kényelmes pamutból készült egy luxus gyártótól? Nem szükséges pénzt költeni egy Kanye West kapucnis pulóverre, amikor a Famme egy olyan kapucnis pulóvert fejlesztett ki, amely ugyanazzal az anyaggyártóval készült, mint a GUCCI legexkluzívabb kapucnis pulóverei. Három egyedi színben kaphatod meg ezt a kapucnis pulóver élményt. PS! Az anyag különböző a különböző színekben.

Cropped kapucnis pulóver

A melegebb napokra a tél előtt, vagy a lazább környezetekhez, ahol lehetőséged van, fontos, hogy olyan kapucnis pulóvereket találj, amelyek optimális kényelmet biztosítanak, miközben megőrzik a stílust, és itt jönnek a mi cropped kapucnis pulóvereink a képbe. A Wanderlust kapucnis pulóver cropped modell. A pulóver használható edzéshez, valamint kombinálható a wanderlust leggingsgel a tökéletes otthoni kényelemért.

A Pure cropped kapucnis pulóver bordás anyagból készült. Ez a változat rövidebb, mint az eredeti pure kapucnis pulóver, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik.

A Wanderlust cropped hoodie 2 a mi második verziónk a wanderlust kapucnis pulóverből. Az új verzió nagyobb kompresszióval és tartással rendelkezik, miközben valamivel hosszabb lett. A tökéletes loungewear-szettért javasoljuk, hogy párosítsd a Wanderlust Tights 2-t.

Tudd meg többet alegjobban eladott crop tops-ról.

Kereknyakú & Pulóverek

Kereknyakú

A fehér sportcipőkhöz hasonlóan a kereknyakú pulóver semleges színű megjelenése okos casual kinézetet biztosít. A Wonderland Kereknyakú pulóverünk jó pamutból készült, ami elrepít egy csodás világba, amikor csak akarod. A pulóvernek laza fazonja van, a legjobb minőségű Famme logóval. A Kereknyakú pulóver krémfehér és fekete színekben kapható, és legjobban mom jeans, wide leg jeans vagy flare-nel kombinálva mutat.

Pulóver

A Recharge pulóver egy egyetemi pulóver, amely új szintre emeli a kényelmet. Rugalmas és könnyű anyagból készült, ami puha a bőrhöz. A pulóver sötétszürke és fekete színekben érhető el. Egy formális és elegáns környezethez javasoljuk, hogy párosítsd a pulóvert skinny és 4Flex farmerekkel.

A Pure Pulóver 100%-ban pamutból készül, középen Famme logóval. A pulóver mindennapi viseletre vagy alacsony intenzitású tevékenységekhez tökéletesen alkalmas. Egy laza, de elegáns megjelenéshez javasoljuk, hogy próbáld ki a slouchy farmerjainkat. A pulóver fekete, sötét vörös és szürke színekben kapható.

A klasszikus húzózsinóros pulóverünk cropped, hosszú ujjakkal. A pulóver alján praktikus zsinór található, amelyet meg lehet húzni, így rövidebbé válik. Kombináld a felsőt a leggingsünkkel, hogy tökéletes szettet alkoss a edzés után. 

Galléros pulóver

A galléros pulóver, más néven polo pulóver, manapság egyre népszerűbb, és keményen dolgozik a modern női gardróbokban. A basic ruhadarab viszonylag könnyen stílusozható, és új szintet ad megjelenésednek. Akár kényelmes pamutot vagy semleges színeket keresel, nálunk megtalálod a tökéletes galléros pulóvert.

Kínálatunkban fellelhető galléros pulóverek nőknek, amelyek alkalmasak mindennapi viseletre, loungewearre és egy hűvös őszi napra. A pulóverek különböző színekben és anyagokban kaphatók, többek között kötött, pamut és bordás. Kínálatunkban vannak slim fit és loose fit pulóverek, így választhatsz a legkényelmesebb között.

Bordás galléros pulóver

A Chunky Knit pulóver a tökéletes kötött pulóver a hideg téli napokhoz, vagy hűvös nyári estékre, amikor lement a nap. A stílusa kifinomult, elegáns magas nyakkal és letisztult dizájnnal rendelkezik, a pulóver mindenből jól mutat, a melegítőn át a leggingsen keresztül a farmerig. Azt mondhatjuk, hogy egy magas nyakú kötött pulóver egyaránt szép és sokoldalú.

Pamut galléros pulóver

A Slim fit Galléros pulóver tökéletes a mindennapokra. Puha kötött anyagával, kifinomult megjelenésével és slim fit szabásával bármikor kényelmesen és stílusosan nézhetsz ki. A pulóver szürke, fekete és bézs színekben elérhető.

Melegebb verziója ennek a alap kereknyakú pulóvernek a chill turtle neck T-shirt. A pulóver termikus finoman kötött anyagból készült, ami kellemes és hűvös érzést biztosít. Ez a tökéletes loungewear egy estéhez otthon, vagy kint a sherpa teddy dzsekinkkel kombinálva. Egy másik mód, hogyan stílusozhatod ezt a pulóvert, ha egy fehér galléros pulóvert párosítasz egy stílusos öltönynadrággal.

Ribbed galléros pulóver

A Ribbed high neck sweater egy magas nyakú pulóver, slim szabásban. Ez egy elengedhetetlen kötött ruhadarab, amely sokoldalú és elragadó. A pulóver tökéletes edzéshez, casual, formális vagy bulira. Kombináld a scrunch vagy seamless leggingsel.

A Doux knitted turtleneck egy gyönyörű, puha és kényelmes bordás galléros pulóver, amely egy kis gyapjúszálat is tartalmaz, ami szép textúrát ad a pulóvernek. Tökéletes darab egy hűvösebb napra. Kombináld a Philippa nadrággal vagy a Doux knitted nadrággal.

Olvasd el: Legjobb teddy dzseki 2022

Hogyan stílusozd a pulóvereket

Miután megtaláltad a kedvenc pulóvered, valószínűleg szükséged lesz egy alsó részre, amivel stílusozhatod. Kínálatunkban jó választékot találsz menő és kényelmes farmerből, amiket a kedvenc felsőddel kombinálhatsz. Olyan farmereink vannak, amelyek minden alkalomra megfelelnek! A legtöbb farmerünket bármivel stílusozhatod. Fel- és le is stílusozhatod őket. Íme néhány tipp, ami segíthet neked az úton.

A skinny split farmerjeink napi és ünnepi viseletre is alkalmasak. Egy hétköznapi megjelenéshez például kombinálhatod a slim fit galléros pulóverünkkel. Ez az öltözet tökéletes egy hosszú napra az iskolában vagy a munkahelyen.

A friss wide leg farmereink négy csodás színben érhetők el. A wide leg farmer nagyon népszerűvé vált, és megértjük, miért! Ezek kényelmesek és fantasztikusan mutatnak. Egy egyszerű és menő megjelenéshez párosítsd őket a Wonderland Kereknyakú pulóverünkkel.

Olvasd el a farmer kínálatunkat, és találd meg a tökéletes párt a farmer útmutatónkban!
Vissza a blogba