En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Jakkeguide - Minden, amire szükséged van!

Teljes dzseki útmutató

Végtelen különböző dzseki kapható a piacon. Hogyan válaszd ki a megfelelő dzsekit? Itt figyelembe kell venned, hogy milyen funkciókat szeretnél, hogyan nézzen ki, milyen anyagból készüljön és még sok mást. Lehet, hogy ijesztőnek tűnik, de nem feltétlenül kell nehéznek lennie. Ebben az útmutatóban áttekintjük mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy megtaláld a legjobb sportdzsekit!

Tartalomjegyzék

1. Esődzsekik/héjdzsekik

2. Fleece dzsekik

3. Futódzsekik

4. Teddy dzsekik

Esődzsekik/héjdzsekik

Az esődzsekeink könnyű és technikai anyagból készültek. Norvégiában egy jó és könnyű esődzseki teljesen szükséges, mivel soha nem bízhatunk meg teljesen az időjárásban. Az esődzsekik vízoszlopa 10.000 mm., így mindig jól védve leszel, bármilyen időjárásban. A szellőző cipzárak és a kapucni még praktikusabbá teszik az esődzsekit! A dzsekijeink kiválóan alkalmasak az esőruhádban való viselésre.

2-rétegű esődzseki

Pace Rain Jacket egy könnyű és technikai esődzseki, amely jó kényelmet biztosít számodra. Lélegző anyagból készült, amely megakadályozza, hogy túl meleg és nyirkos legyél. Az esődzseki szellőző cipzárokkal van ellátva a hónaljnál, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását be és ki. Praktikusan elhelyezett zsebek vízálló cipzárral és fényvisszaverő részletekkel rendelkeznek, hogy biztonságban legyél sötétben. Ez a gyönyörű dzseki vízálló, és húzható fel rá, akár hoodie vagy gyapjúaláöltözet alatt.

  • Kapható fekete és kék színekben.

Rugalmasságot biztosító esődzseki

Celine Rain Jacket egy egyszerű és szép esődzseki, jó funkciókkal és kényelemmel. Védelmet nyújt mindenféle időjárás ellen és héjdzsekiként működik. A dzseki anyaga lélegző, így elkerülheted, hogy túl meleg és nyirkos legyél. A DWR bevonat segít eltávolítani a szennyeződéseket, zsírokat, olajat és vizet. A dzseki jó kényelmet nyújt, és stratégiával elhelyezett fényvisszaverő részletekkel rendelkezik, hogy biztonságban legyél sötétben való mozgás közben.

  • Kapható fekete és kék színekben.
Fekete lélegző esődzseki DWR anyaggalFekete héjdzseki lélegző tulajdonságokkal és DWR-rel

 

 Fleece dzsekik

A fleece dzsekeink kiváló minőségűek. Van technikai fleece dzseki, sherpa dzseki, amelyet gyakran „teddy dzsekiként” is emlegetnek és merinó gyapjú fleece dzseki. Tudjuk, hogy ősszel hideg és szeles lehet, ezért van szélálló fleece dzseki kapucnival. A fleece dzsekik jól lélegzenek és hatékonyan vezetik el a nedvességet. Ezek jó dzsekik hosszú hegyi túrákhoz vagy az edzéshez és onnan való visszajutáshoz. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyat, ami megfelel az igényeidnek!

 

Technikai fleece dzseki

Powerstretch Jacket egy sokoldalú dzseki, amely mind edzéshez, mind mindennapi használatra alkalmas. Ez a dzseki egy exkluzív technikai anyagból készült, és a Technostretch kollekció több terméke közé tartozik a maximális kényelemért! Ez az anyag magas rugalmasságot, magas hőszigetelést és lenyűgöző lélegzési képességet biztosít. A dzsekin kapucni, hüvelyujjakkal ellátott ingujjak és összesen négy zseb található, kettő belül és kettő kívül.

  • Kapható fekete és fehér színekben.

Teddy dzseki fleece-ből

Sherpa Teddy Jacket elég meleg ahhoz, hogy kint használd, ugyanakkor elég puha ahhoz, hogy bent kényelmesen viseld. Ez a gyönyörű, kényelmes dzseki pontosan az, amire szükséged van! Cipzáras és két tágas zsebe van, ahol elfér a legszükségesebb dolgaid. Ez a sherpa dzseki fleece-ből készült, és valóban kötelező darab.

Ha még melegebb teddy dzsekit szeretnél zsebbel a mellkasodon, akkor nézd meg a Ripstop Sherpa Jacket-et, amelyről lentebb visszatérünk a „teddy dzsekik” részben.

  • Kapható fekete és fehér színekben.

Gyapjú dzseki

Woolstretch Jacket  emlékeztethet egy fleece dzsekire, de a legjobb minőségű gyapjúkeverékből készült. Ez a dzseki a stílust és a funkciót kiválóan ötvözi! Egy exkluzív technikai anyagból készült, és a Famme Merino Technowool kollekciójának egyik terméke, maximális teljesítmény és kényelem érdekében. Jó rugalmassága miatt tökéletes hegyi túrákhoz és futásokhoz hideg napokon. Melegen tart, miközben lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj. Kellemes a bőrön, és nem viszket.

  • Csak fekete színben kapható.

 

Futódzsekik

A futódzsekijeink könnyűek és rugalmasak. Jól lélegeznek és nedvességet elvezetőek. A dzsekik praktikus zsebekkel és fényvisszaverő részletekkel rendelkeznek, hogy biztonságban legyél a sötétben. Néhány dzseki levehető kapucnival is rendelkezik. A futódzsekik számos különböző színben kaphatók. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz valamit, ami megfelel az igényeidnek! Annak érdekében, hogy megtaláld a megfelelő futódzsekit minden alkalomra, készítettünk egy útmutatót minden futódzsekihez!

 

Sokoldalú sportdzseki

Wonder Stretch Jacket egy könnyű és sokoldalú dzseki, amely melegen és kényelmesen tart a hideg és esős napokon. A dzseki úgy van tervezve, hogy bírja az időjárást és a hideget, miközben vízálló. Edzéshez és egy pihentető városi napra egyaránt alkalmas. Te döntesz! Ez teszi a dzsekit a kötelező darabok közé. A dzseki egész nap melegen és stílusosan tart!

  • Kapható zöld és fekete színekben.

 

Sportdzseki, amely tökéletes futásra

Fleek Stretch jacket tökéletesen alkalmas futásokhoz hideg és esős időben. A dzsekin két zseb található, ahol elfér a legfontosabb, amit magaddal kell vinned az edzésre. Rugalmas és kiváló minőségű, így órákig melegen tart, bármilyen tevékenységet is végzel. A hideg nem lesz többé akadály ezzel a nagyszerű dzsekivel!

  • Kapható szürke és fekete színekben.

 

Könnyű és szélálló futódzseki

Pace Running Jacket egy könnyű dzseki, amely lélegző anyagból készült. A futódzsekin két zseb és levehető kapucni található. Ez a dzseki tökéletesen alkalmas kültéri tevékenységekre nyáron és tavasszal. A dzseki szélálló, és fényvisszaverő részletekkel rendelkezik, amelyek láthatóvá tesznek a sötétben, így télen is kellemesen viselheted, ha egy extra réteg ruhát öltözöl alá.

Válaszd a megszokott méretedet. Ha két méret között állsz, válaszd a nagyobbat.

  • Kapható kék és fekete színekben.
 

 

Teddy dzsekik

Teddy dzseki az egyik olyan ruhadarab, amely itt maradt, és könnyű megérteni, hogy miért, hiszen ez az egyik legpuhább, és nem utolsósorban legmelegebbnői dzseki amit beszerezhetsz őszre/télre. A Famme-nél mindig nagy figyelmet fordítunk arra, hogy csodálatos, funkcionális és jó minőségű ruhadarabokat készítsünk, ezért terveztük meg a legjobb teddy dzsekit nők számára, amelyet elengedhetetlennek tartunk az idei őszi ruhatárban. A sherpa dzsekik fleece-ből készültek, amelyek melegen tartanak. Cipzárral és tágas zsebekkel rendelkeznek, amelyek elegendő helyet biztosítanak a legszükségesebb dolgoknak. A teddy dzsekik mind edzéshez, mind pedig kényelmes dzsekiként használhatók. Te döntesz!

Jó és meleg teddy dzseki női számára

Fehér teddy dzseki női számára

 teddy dzseki női számárateddy dzseki női számára
A Sherpa Teddy Jakke elengedhetetlen darab ősszel. A legnagyobb gondossággal terveztük annak érdekében, hogy a lehető legjobb kényelmet biztosítsuk, és hogy melegen tartsunk, amikor beköszöntenek a hidegek. Ez az egyik legmelegebb dzseki a Famme kínálatában, és egyúttal az egyik legszorosabban működő dzseki. Elég meleg ahhoz, hogy kint viseld hideg időben, ugyanakkor elég puha és kényelmes ahhoz, hogy bent is viselhesd. Ez egy igazi kényelmes dzseki nőknek, és úgy gondoljuk, hogy egy teddy dzseki olyan dolog, amit mindenkinek be kell szereznie ebben a szezonban! Ami igazán praktikus ebben a fleece dzsekiben az, hogy cipzáras és két nagy zseb található rajta, ahol elférnek a szükséges dolgok, legyen az mobiltelefon, pénztárca, sapka vagy hasonló. Ez a teddy dzseki fleece-ből készült.

 

Teddy dzseki zsebbel a mellkason

Ripstop Sherpa Jacket Thermolite anyagból készült. Az anyag rugalmas és kényelmes mindkét oldalon, ami egyedivé teszi. A külső része szép textúrájú az időjárás és a szél ellen, míg a belső oldalon puha fleece található, amely kényelmes a bőrnek. A dzseki meleg és praktikus, jól használható edzés közben, valamint séták során vagy otthon. A dizájn és a tartósság érdekében a dzseki tonális ripstop anyaggal van ellátva az könyökeken és a zsebeknél. Ez teszi a dzsekit még szebbé, jobbá és egyedibbé. A teddy dzsekin elöl cipzár található, belül hurkokkal, és van egy zseb a bal mellkasán cipzárral.

  • Kapható fekete és kék színekben.

Ha olyan teddy dzsekit szeretnél, ami nem ripstop anyagból készült vagy zsebbe a mellkason, akkor a fleece dzsekik között találhatsz hasonlót, amiről fentebb írtunk.

Vissza a blogba