Treningstopp guide til dame

Edzőpóló útmutató

Edzőruha nemcsak szükséges, hanem motiváló és inspiráló tényező is a jobb teljesítmény érdekében edzés közben. A tréningtop kiválasztása az egyik legfontosabb lépés, mivel egy jó sporttop új magasságokba repítheti az edzésedet. A fontos tényezők közé tartozik a funkcionalitás és a mozgásszabadság, így 100%-ban a tréningedre koncentrálhatsz.

A Famme-nél különböző formák és fazonok közül választhatsz. Akár hosszabb, akár rövidebb változatot kedvelsz. A mi tréningtopjaink puha anyagból készültek, elegáns és semleges színekben, amelyek kényelmes illeszkedést biztosítanak számodra. A lélegző és nedvességelvezető technikai jellemzőknek köszönhetően új magasságokba emelheted a tréningedet egy tréningtop segítségével.

Ujjatlan top

Seamless ujjatlan top

Szeamless dizájn azok számára készült, akik nagy elvárásokat támasztanak az illeszkedés és a mozgásszabadság terén. A puha varrások segítségével elkerülheted a súrlódást és az irritációt edzés közben.

Atlantic ujjatlan top egy ujjatlan edzőtopp, amely alacsony és magas intenzitású edzésekhez is megfelelő. Az anyagok rugalmasak és nedvességelvezetőek, jó szellőzéssel, így készen állsz, hogy megragadd a napot. Ez a tréningtop hosszú, seamless, nyitott hátsó résszel és hálós textúrával rendelkezik. Színekben kapható: fehér, fekete, kék és sötétszürke.

Egy másik seamless változat a Refine ujjatlan top. Ez egy puha és kényelmes anyagból készült, amely lélegző és gyorsan szárad. A szép illeszkedés miatt meglepődsz, mennyire kellemes viselni! A tréningtop minden edzésformához alkalmas. Színekben kapható: fekete, szürke és fehér.

Szürke ujjatlan topSzürke ujjatlan top

Tech ujjatlan top egy seamless ujjatlan top, technikai jellemzőkkel, amelyek könnyűvé és rugalmasává teszik. Az IONIC+ megakadályozza a baktériumok szaporodását és a kellemetlen szagokat, így edzés előtt, közben és után friss maradsz. A top seamless textúrája jobb szellőzést biztosít, és vonzó nőies dizájnja van. Színekben kapható: fekete, szürke és fehér.

Hálós ujjatlan top

Hálós ujjatlan top egy ujjatlan top, amely lélegző és nedvességelvezető anyagból készült, amely szárazon, kényelmesen és magabiztosan tart. Az egyszerű és elegáns dizájn minden sportág és tevékenység számára megfelelő. Ezen kívül a top laza-illeszkedésű, amely részben cropped. Ezért a fitnesz ujjatlan top tökéletes izzadt edzésekhez. Színekben kapható: fekete és fehér.

Hálós edző ujjatlan top

Vent ujjatlan top egy ujjatlan top, amelyből garantáltan nem kapsz eleget. Az anyag, amely jól érződik a bőrödön, és felszívja az izzadságot, kényelmesen tart. Kiváló illeszkedéssel rendelkezik, és a hátán található mesh rész jó szellőzést biztosít. A jobb fit érdekében érdemes egy mérettel nagyobbat választani. Színekben kapható: fekete és fehér.

Klasszikus edző ujjatlan top

Gym ujjatlan top egy egyszerű, de kifinomult ujjatlan edzőtop. Kényelmes anyagból készült, így ez a nyújtható top bármilyen edzéshez használható. A tank top egy kicsit bő, így azt javasoljuk, hogy válassz egy kisebb méretet a szorosabb illeszkedés érdekében. Színekben kapható: fekete és fehér.

Strap ujjatlan top egy ujjatlan top fél-nyitott hátsó résszel és keresztpántokkal, amelyek egyedi dizájnt kölcsönöznek ennek a tréning topnak. A top modalból készült, amely puha, lélegző és kényelmes, ez egy olyan ujjatlan top, amely kiválóan alkalmas HIIT gyakorlatokhoz. Kínálj magadnak egy Tie dye sportmelltartó kiegészítést az ujjatlan felsőhöz. Fekete színben kapható.

Ujjatlan top keresztpántokkal és nyitott hátsó résszelUjjatlan top keresztpántokkal és nyitott hátsó résszel

Element ujjatlan top egy vonzó top, rugalmas és puha anyagból. A top rendkívül kényelmes, és a középen lévő kereszteződés jól illeszkedik a testhez. Ez egy sokoldalú felső, amely tökéletesen megfelel mindennapi tevékenységeidhez, mint vásárlás, jóga vagy edzés. Színekben kapható: fekete és fehér.

Vonzó felső középen keresztezve

T-shirt

Seamless T-shirt

Refine T-shirt egy rendkívül jó tréningtop, amely szép illeszkedéssel rendelkezik. Puha és kényelmes, lélegző és gyorsan száradó anyagból készült. A T-shirt hosszan szabott, és nem kell aggódnod, hogy gyűrődik. A Refine seamless dizájnnal rendelkezik, hasonlóan az ujjatlan tophoz. Színekben kapható: fekete, szürke és fehér.

Seamless cropped T-shirt egy rövid szeamless tréningtop, amely edzéshez készült, mivel jó rugalmassággal és hatékony nedvességelvezető képességgel bír. Ez a top jól illeszkedik, szép seamless textúrával rendelkezik, ami jó lélegzést biztosít. Az edzőtop gyorsan szárad, és kényelmesen tart még a maximális pulzus mellett is. Színekben kapható: bézs, szürke, fekete és lila.

Technikai T-shirt

Texture T-shirt egy légies és könnyű tréningtop. Lélegző és nedvességelvezető anyagokból készült, amelyek komfortos és száraz érzést biztosítanak még magas intenzitású edzés közben is. A hátán található elegáns nyitás nőies jelleget kölcsönöz, és extra szellőzést biztosít. Színekben kapható: fekete és fehér.

Egy másik technikai tréningtop a Tech T-shirt. A tech tank toppal hasonlóan azonos jellemzőkkel bír. A top seamless textúrája jobb szellőzést biztosít. Színekben kapható: fehér, szürke és fekete.

    Crop top

    Seamless crop top

    Power seamless top minimalista dizájnjával, de csúcs teljesítményének köszönhetően. A toppnak jó tartási hatása és támogatása van. Folyamatos nedvességelvezető anyagból készült, ötvözve bordás és megerősített vállpántokkal. Ez a top sokak első választása. Színekben kapható: rengeteg színben.

    Seamless crop top alacsony és magas intenzitású edzésekhez készült. Nedvességelvezető és gyorsan szárad. Ez egy rugalmas top, amely puha és kényelmes. Tökéletes több alkalomra.

    Elevate crop top rugalmas és nedvességelvezető, így alkalmas mind alacsony, mind nagy intenzitású edzéshez. Ez a topp segít a mellek a helyükön tartásában, így sportmelltartóként is viselhető.

    Kék crop topKék crop top

    Crop top alacsony és magas intenzitás között

    Pure crop top alacsony intenzitású edzésekre, mint a jóga vagy a Pilates céljából készült. A top rendkívül rugalmas, kényelmes és sokoldalú. Ezért a mindennapi viselet során is használható.

    Flow crop top egy tréningtop, amely puha, nedvességelvezető anyagból készült, alacsony és közepes intenzitású edzésekhez. A tréningtop a legjobban súlyzós edzéshez alkalmas és kivehető betétekkel érkezik. A széles derékpánt és a jó kompresszió extra támogatást nyújt a melleknek, így sportmelltartóként is viselhető.

    Extended sportmelltartó az egyik legújabb hybrid sportmelltartó/crop top, amely azonnal népszerűvé vált ügyfeleink körében. Az edzőtop beépített sportmelltartóval és szép pántokkal rendelkezik a háton. Friss színekben érkezik, mint zöld, kék, piros, rózsaszín, fekete és fehér.

    Fekete mintás top

    Hosszú ujjú edzőtop

    Essential hosszúujjú top

    Essential LS az egyik bestsellereink között szereplő hosszúujjú edzőtop. Tökéletes önállóan vagy más tréningtopok felett viselni. Technikai anyagból készült, amely lélegző és puha érzést nyújt a testen. Színekben kapható: fekete, fehér, szürke, zöld, kék, bézs és rózsaszín!

    Kék hosszúujjú top

    Hogyan stílusozz edzőtoppot?

    Hogyan stílusozd az edzőtopodat? Először meg kell találnod azt a topot, amely a legjobban megfelel az általad végzendő tevékenységhez. Ezt követően érdemes megfontolni, hogy milyen sportmelltartót választasz alá, és hogy szeretnél-e edzőnadrágot vagy shortsot. Minden szükséges választék nálunk megtalálható.

    További információk:

    Vissza a blogba