Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

A legjobb esőkabátok nőknek

Egy esőkabát elengedhetetlen a sok esős naphoz, amivel itt az országban találkozunk. Ezért fontos, hogy legyen egy kabátod, ami sok esőt elvisel, ugyanakkor szép dizájnnal rendelkezik. Nehézséget okoz, hogy megtaláld azt az esőkabátot, amelyik minden olyan funkcióval rendelkezik, amit szeretnél, de közben jól is néz ki? Akkor biztosak vagyunk benne, hogy az egyik egyszerű és szép esőkabátunk elnyeri a tetszésedet, és remekül illeszkedik az esőruházatod részeként.

  

Könnyű és technikai esőkabát

A Pace Rain Jacket egy szuper esőkabát szürke és borongós napokra. A kabát vízálló és képes ellenállni a rohanásnak. Ez egy könnyű és technikai 2 rétegű kabát, amely jó kényelmet biztosít. Jó légáteresztő képességgel rendelkezik, így elkerülheted, hogy túlságosan meleg és nyirkos legyél, valamint stratégiailag elhelyezett szellőző cipzárok találhatók a karok alatt. Minden cipzár vízálló, és a kabát több fényvisszaverő részletet tartalmaz, hogy biztonságos lehess, amikor sötétben sétálsz. Ez a gyönyörű esőkabát álláskaba részére is használható egy kapucnis pulóver vagy gyapjú alsó réteg alatt. *A termék sajnos már nem elérhető a választékunkban.

  • Vízoszlop 10.000 mm
  • Jó légáteresztés
  • Velcro a karokon
  • Vízálló cipzárak
  • Fényvisszaverő részletek
  • Szellőző cipzárak a karok alatt
Női esőkabátEsőkabát kapucnival

  

Sokoldalú esőkabát

A Celine Rain Jacket egy sokoldalú esőkabát jó kényelemmel. Ez az egyszerű és szép kabát jól véd az időjárástól és a széltől, és funkcionál alap kabátként. Légáteresztő anyagból készült, DWR bevonattal, ami taszítja a szennyeződéseket, zsírt, olajat és vizet. Ennek a kabátnak is vannak fényvisszaverő részletei, hogy biztonságosan lehess a sötétben. Ez a kabát mindent tartalmaz, amire szükséged van, és még egy kicsit többet is. Fekete és kék színváltozatban is elérhető.

Kék esőkabátVízálló esőkabát

 

Vissza a blogba