Beste seamless tights til dame

Leggings a legjobb seamless kivitelben

A seamless tréningruhá maximális kényelmet és mozgékonyságot biztosít. Mivel a ruházat varrás nélküli, kényelmesen illeszkedik a testhez, anélkül hogy szorítana vagy kényelmetlenül feszítene. Könnyű fazonja miatt egy seamless leggings alkalmas a alacsony és közepes intenzitású edzésekhez. Ha magas intenzitású edzést végzünk, érdemes például egy kompresziós leggingset választani, mivel ezek szorosabban illeszkednek a testhez.

Ha többet szeretnél olvasni a seamless anyagról, lásd itt!

Seamless leggings

Legnépszerűbb seamless leggingsünk a Vortex leggings. Egy Vortex leggings anyaga általában vastagabb, mint más leggingsoké. A varrás nélküli anyag segít, hogy a leggings egyedi és kényelmes illeszkedést biztosítson. Ha vastagabb leggingsre van szükséged, amely nagyobb kompresziót biztosít, megtalálhatod a Vortex leggings 2-t is, amely szintén varrás nélküli edzőleggings. A leggings több különböző színben elérhető, ezért mindenki találhat kedvére valót! A kínálatunkban fekete, szürke, bézs, kék, lila, piros és zöld seamless leggingsok találhatók.

Seamless scrunch leggings

A leggings kínálatunkban a seamless scrunch leggings nagy kedvenc. Ez a leggings nemcsak kényelmes a testen, hanem egy vonzó scrunch-effektussal is rendelkezik. Ez egy kellemes illeszkedést eredményez, amely megemeli a feneket és meggátolja a „uni-but” jelenséget, amit sokan értékelnek egy edzőleggingsnél.

Tudj meg többet arról, hogy mi a scrunch leggings itt!

Lunge Scrunch leggings

Lunge Scrunch leggings letisztult és egyszerű dizájnnal rendelkezik. A leggings a scrunch-t a V-alak kombinálja, amely maximalizálja a vonzó scrunch-effektust. A leggings sok különböző színben kapható - kék, fekete, zöld, piros és szürke. Itt garantáltan találni fogsz egy kedvencet!

Scrunch camo leggings

Ha olyan leggingset keresel, amely a népszerű álcázó mintázatú, akkor a Scrunch camo leggings jó alternatíva. Ez a leggings jó kompresziót biztosít, ami kifejezetten alkalmassá teszi mindenféle edzéshez - futáshoz és erősítő edzéshez egyaránt. A leggings fekete, szürke és zöld színben kapható.

Piros camo leggings

Seamless Fit leggings

Ha inkább egy semleges leggingset szeretnél, varrás nélküli varrattal, a Fit seamless leggings klasszikus alternatíva. A Fit leggings nagyon kényelmes, míg a speckelanyaga szép megjelenést biztosít. A leggings minimalista dizájnnal és egyedi megjelenéssel rendelkezik. A seamless és melange anyag kombinációja egy guggolásálló leggingset eredményez magas derékkal és jó tartással.

Speckel fit leggingsKék fit leggings speckel anyagból

Rib leggings

Rib leggings exkluzív Nylon 6.6-ból készült, ami tovább javítja a tréningleggings tulajdonságait, mivel jobban lélegzik és gyorsabban szárad. A leggings minden testalkatra vonzóan illeszkedik, és mosás után is jól megtartja a formáját. A leggings fekete, kék és szürke színben érhető el.

Seamless leggings színek szerint

Új leggings vásárlásakor nemcsak a funkcionális tulajdonságok fontosak, hanem a szín is lényeges tényező. Ha nehezen tudod, milyen színt válassz, olvasd el a színválasztási útmutatót!

Beige seamless leggings

A színek időről időre változik a divatban, de jelenleg a bézs szín népszerű. Egy bézs leggings elegáns és letisztult, és könnyen párosítható különböző edzőtoppokkal. Néhányan azonban attól tartanak, hogy egy világos színű leggings átlátszóvá válhat, de ez nem feltétlenül igaz. A bézs leggingseink guggolásállóak, és a szín nem a minőség rovására megy!

Rózsaszín seamless leggings

Ha színesebb verziót keresel, a rózsaszín seamless leggings tökéletes választás. Kínálatunkban ott van a kedvenc Vortex leggings rózsaszínben, vagy az Elevate Wave Leggings. Rózsaszín leggingsból több árnyalatban is elérhetők, így csak annyit kell tenned, hogy megtalálod a kedvedre valót

Kék seamless leggings

Ha a kék a kedvenc színed, rengeteg szép seamless leggings közül választhatsz! Az egyik legújabb termékünk a Peach Scrunch Leggings, amely formálja és emeli a feneket, és számos színben elérhető. Egy másik lehetőség a klasszikus Elevate Vortex Leggings, amely extra kompresziót biztosít.

Vissza a blogba