Beste treningstights for dame

A legjobb edzőnadrág női számára

A Famme mindig is fontosnak tartotta a jó minőséget, ezért csak olyan termékeket kínál, amelyeket alaposan megvizsgáltak és minősítettek. Ugyanígy tudjuk, hogy a sportruházat megjelenése legalább annyira fontos a magyar nők számára. Frissnek és szépnek kell éreznünk magunkat edzés közben, ami szintén hozzájárulhat az edzésmotivációnk növeléséhez. E két központi attribútum kombinálásának eredményeként sok népszerű leggings található Magyarországon.

A női sportruházat széles választékában leggings-eket kínálunk különböző szövetekben, formákban és színekben, a magas, közepes és alacsony intenzitású edzésekhez egyaránt. Minden leggings-ünk nem átlátszó és squat proof!

 

Tartalomjegyzék

 

Seamless leggings

Sokan szeretik a sportruházatot a seamless kialakítása miatt, mert ezek maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosítanak. Tudj meg többet arról, hogy mi a seamless itt!

Vortex 2 nem csupán egy átlagos leggings – ez a legnépszerűbb seamless leggings-ünk, ami nem véletlen! Magas derekú és kiváló kompresszióval rendelkezik, ami megbízható, formázott illeszkedést biztosít, amely a legintenzívebb edzések során is a helyén marad. Ha élénkebb alternatívát keres, fontolja meg a Camo leggings-ünket. Ezek a seamless edzőleggings-ek 'squatproof' és megelőzik az irritáló lecsúszást a magas derekuknak és a tartó hatásuknak köszönhetően.

Elevate vortex leggings új szintre emeli a seamless kialakítást, és valódi formáló hatást kínál. A ribbed derékrész a helyén tartja a leggings-et a legintenzívebb edzések alatt is. Ha szép színeket keresel, nézd meg a Fit leggings-ünket. Ezek a leggings-ek, akárcsak a seamless változatok, 'squatproof'-ok, és kiemelik a formádat egy hízelgő módon.

 

  

Scrunch leggings

Scrunch-hatással rendelkező leggings  a női garderób kötelező darabja most. A különleges forma kiemeli a nőies vonalakat, és tökéletesen illeszkedik mindenféle edzéshez.

A Peach Scrunch leggings az egyik első ilyen innovatív tervezési részletű változatunk, több színben elérhető. Ez a leggings kedvezően emeli meg a feneket, és megteremti az áhított peach-bum hatást.

Egy másik bestseller a Peach Scrunch leggings , ami nemcsak hízelgő, seamless, hanem természetesen squat-proof is. Ezt a modellt nagy színes választékban kínáljuk.

Ha friss mintázatot és a jellegzetes scrunch-hatást keres, nézd meg a Tie Dye Scrunch leggings-ünket. Ezek a leggings-ek is seamless-ek, kiváló kompresszióval rendelkeznek és természetesen squat-proof-ok.

Akik kedvezőbb scrunch-hatást szeretnének, azoknak ajánljuk a Lunge leggings-ünket. Ez a edzőleggings szintén seamless, squat-proof, és egy passzoló top-ot is kaphat.

 

Tudd meg, hogy mit jelent a scrunch leggings itt!

 

Kompresziós leggings

Kompresziós leggings a nők körében is nagyon népszerű, mert a szoros leggings-ek fokozzák a vérkeringést, ami jó a regenerálódás szempontjából! Ugyanakkor a leggings jó illeszkedést biztosít, és formáló hatása van a szoros szerkezet miatt. A CrossFit edzéshez különösen alkalmas a kompresziós leggings.

Techna leggings funkcionális leggings, két nagy zsebével, amelyek például egy mobiltelefont is tudnak tartani. Ez a sportruházat squat-proof, magas derékú és széles derékszabályozóval rendelkezik, így jó illeszkedést biztosít. Az Ella kompresziós leggings friss zöld, kék és fekete színű edzőleggings. A leggings belsejében van egy kis zseb, amely tökéletesen alkalmas például airpodok számára. Emellett széles és rugalmas derékrésze van, ami tartó hatást biztosít.

Kompresziós leggingsFormáló leggings     

Tudd meg, hogy mit jelent a kompresziós leggings itt!

Ribbed leggings

A ribbed edzőleggings egy stílusos és praktikus ruhadarab. Ribbed struktúrája elegáns megjelenést kölcsönöz, amelyet az edzés és a mindennapi viselethez is egyaránt viselhetsz. Az általában semleges színekben elérhető leggings könnyen kombinálható különböző felsőkkel. Az illeszkedés szoros, ezért edzés közben kényelmesen a helyén marad.

Ribbed leggings seamless anyagból készül, így rendkívül kényelmes ribbed edzőleggings. Az exkluzív Nylon 6.6 fonalnak köszönhetően könnyen szárad, könnyű és jobban lélegzik. Ribbed seamless leggings seamless anyagból készült, így rendkívül kényelmes ribbed edzőleggings. Emellett a leggings V-alakú, így formálja a feneket anélkül, hogy közvetlen scrunch-hatása lenne.

Formáló leggings 

A legtöbb nő értékeli az olyan edzőleggings-et, amely kiemeli a hízelgő testformát, és ez az, amire a formáló leggings is összpontosít. Anélkül, hogy közvetlen scrunch-öm lenne a hátsó részén, a megfelelő helyeken formál, hogy kiemelje a nőies vonalakat. Ezzel ellentétben más leggings-ekkel, ezek a formáló leggings-ek általában élénkebb színekben is elérhetők a semlegesek mellett. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak szép testformát kapj, hanem szép színekben is lehess - ami szintén növelheti az edzésmotivációt.

Elevate vortex leggings a seamless technológiát és a stratégiai dizájnt kombinálja, hogy szép formáló hatást adjon. A derékrész ribbed anyagból készült, így szoros és kényelmes edzés alatt is. Elevate wave leggings 2 egy seamless edzőleggings, amely elevate-effektust biztosít. A leggings jobban komprimálja a más seamless ruhákhoz képest, ami segít kialakítani a szép testformát. 

Szürke kompresziós leggings  

 

Leggings, amely formálja a feneket

Számos leggings létezik, melyek kedvezően emelik ki a vonásaidat. Bár a Scrunch leggings különösen híres az idealis fenékemelésről, nem az egyetlen, amely ezt megvalósítja.

A Ribbed Seamless leggings talán nem annyira népszerű a figura formálása szempontjából, de a V-alakú designja segít a fenék szép kontúrozásában.

A Victory Leggings egy másik remek edzőleggings, amely stratégiai helyen elhelyezett textúrával segít a definiált alak elérésében és a nőies vonalak kiemelésében.

A Sky Leggings-nek szintén szép a passformja. Ez a leggings is V-alakú, de a Ribbed leggings-től eltérően a hatást a mintázat biztosítja. Ez a mintázat szép formát ad, és kiemeli a természetes vonalakat.

 

Leggings aktivitásokhoz

Futó leggings

Ha futni készülsz, lényeges, hogy egy olyan leggings-et válassz, ami fent marad és nem csúszik le az edzés során. Ez nemcsak zavaró lehet, hanem tönkre is teheti a jó edzésélményt, ezért egy kényelmes futó leggings elengedhetetlen.

Essential leggings egy egyszerű és stílusos futó leggings. Az edzőleggings puha és jó kompressziót biztosít, ami tökéletes illeszkedést ad. Ezenkívül anti-gyűrő hatással készült, így a felülete sima és szép. Vortex leggings 2 az egyik legkeresettebb seamless leggings és tökéletes futáshoz. Az edzőleggings magas derékrésszel és tartó hatással rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a leggings lecsússzon futás közben. A Gym leggings egy sokoldalú leggings, amely tökéletesen alkalmas egy futásra. Az edzőleggings magas derékkal és nedvességelnyelő anyagból készült. Squat-proof és tartós.

 

 Tudd meg, hogy mik a legjobb futó leggings-ek itt!

 

Leggings erősítő edzéshez

Erősítő edzés közben fontos, hogy a leggings jól illeszkedjen és squat-proof legyen. Szabadon kell mozognod az edzőteremben anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy a fehérneműd vagy a verejtéknyomok láthatóak legyenek a ruházaton.

Softy leggings tökéletes egy erősítő edzéssel töltött napra. Az edzőleggings squat-proof, tartós, és nedvességelvezető. Ezenkívül ez a leggings nagyon puha és rugalmas, így rendkívül kényelmes edzés közben. Elevate vortex leggings a seamless technológiát és a stratégiai dizájnt kombinálja, így a tökéletes erősítő edzőleggings-et eredményez. A leggings szép formáló hatással rendelkezik, és a derékrész biztosítja, hogy az edzés során a helyén maradjon. Lunge leggings tökéletes az erősítő edzés során, magassága és széles derékszabályozója miatt, ami a leggings-et a helyén tartja. Ezenkívül a leggings formát ad a fenéknek, és szép illeszkedést biztosít.

Fekete leggings nőknekPuha leggings
Tudd meg a legjobb leggings-eket az erősítő edzéshez itt!
 

Téli leggings

Jó dolog, ha van egy meleg leggings-ed, amikor hűvösebb van kint. Egy vastag leggings növeli a kényelmet és a motivációt a milder napok edzéséhez, és egy téli leggings jó kiegészítése minden téli ruhatárnak.

Light thermal bolyhos béléssel készült, ezért tökéletes az őszre és télen. Az edzőleggings magas derékkal és fűzővel rendelkezik. Az anyaga puha, tartós és sokoldalú. A meleg leggings reflexális részletekkel is rendelkezik, amelyek funkcionalitást adnak a sötét napokon.

Ha szeretnél elkezdeni edzeni, de nem tudod, hogyan? Nézd meg a legjobb tippjeinket itt

Vissza a blogba