beste tights til styrketrening

Leggings a legjobb erőnléti edzéshez

Milyen leggingset válasszunk erőedzéshez?

A megfelelő leggings kiválasztása a megfelelő célra sokszor nehéz feladat. Milyen tulajdonságokat érdemes figyelembe venni? Átlátszó? Lélegzik?
Erőedzés közben fontos, hogy a leggings jól tartson, és optimalizálja a teljesítményed az edzés alatt. Egy nagyon vékony és átlátszó leggings általában nem a legjobb választás egy erőedzés előtt. Minden leggingsünk kifejezetten erőedzéshez lett tervezve, magas derékkal rendelkezik és nem átlátszó. A high waisted leggings kiválóan alkalmas mindenféle edzésre, mivel biztosítja, hogy a leggings a helyén maradjon, így nem kell attól tartanod, hogy lecsúszik edzés közben.

Végtelen lehetőség van a választásra, amikor az erőedzéshez megfelelő leggingset keresel. Egyik kihívás, amellyel sokan szembesülnek, hogy melyik leggingset NE válasszák. A laza leggingsek nem ideálisak erőedzéshez, mert irritációt és további terhelést okozhatnak. A túl sok részlettel rendelkező leggingsek, mint a zsebek, szintén jobb, ha elkerülöd, mert azok inkább futáshoz vagy sétához alkalmasak.

Ha nem érzed kényelmesnek vagy túl melegnek a tréninglegginget, választhatsz edzősortot is. Sok sortnak hasonló tulajdonságai vannak, mint a leggingsnek, de rövidebb hosszúságú. Ez szintén jó választás meleg napokon.

Scrunch leggings

A scrunch leggings nagyon alkalmas erőedzéshez, mivel squat-proof és magas derékú. A scrunch hatás extra emelést biztosít a fenéknek, így frissnek és jónak érezheted magad. A leggings jól tart, és kiválóan alkalmas erőgyakorlatokhoz otthon és az edzőteremben. Széles választékban kínálunk különböző scrunch leggingset erőedzéshez. Az egyik legkeresettebb termékünk a Peachy Scrunch, és ez a leggings sok szép színben elérhető, és illik hozzá a sportmelltartó is.

Leggings erőedzéshezPeachy Scrunch Leggings

Olvass tovább a scrunch leggingsről.

A széles választékunkban a scrunch leggings mellett megtalálod az újdonságot, a Rise leggingset. Ez sötétebb színekben érhető el, többek között barna, sötétzöld és fekete színben.

Seamless leggings

A seamless leggings egy varrás nélküli leggings, amely kényelmet és stílust biztosít. Ez a seamless leggings hasonlóan a scrunch leggingshez squat-proof és magas derékkal rendelkezik. Továbbá kedvező hold-in hatás is biztosít. A leggings több színben kapható, és van egy passzoló sportmelltartója.

Kék sporttopFekete Sport BH

Olvass tovább a seamless leggingsről.

Shaping leggings

Az Elevate Vortex egy leggings, amely emeli a feneket, mivel a seamless technológia és a stratégiai tervezés kombinációjából készült. Ez az első seamless leggings, amely igazán kiemeli a nőies formákat, és shaping-hatást biztosít. A derékpánt segít, hogy a leggings jó tartást biztosítson az egész erőedzés során.

Shorts

Ez a seamless shorts kifinomult megjelenést kölcsönöz, kiemeli a formákat, és jól érezheted magad edzés közben. A sort úgy tervezték, hogy ne csússzon le vagy fel fizikai aktivitás közben. Azért fejlesztették ki, hogy kényelmes és mozgékony legyél. Ez a sort jó alternatíva a leggingshez.

Olvass tovább:
Vissza a blogba