Crop top til trening og hverdag

Edzői crop top? Segítünk!

Nem kérdés, hogy a crop top mostanában domináló trend lett, és abszolút szükségszerűség a fitnesz ruhatárban. Nálunk széles választékban talál crop topokat, különböző stílusokban és anyagokban. Fedezd fel széles választékunkat Crop-Tops itt.

A kínálatunkban megtalálhatók a változó tartású felsők, akár alacsony, akár magas tartást preferálsz. Találd meg a tökéletes crop topot, amely illik hozzád és megfelel specifikus igényeidnek. Akár kardiót, akár erőnléti edzést végzel, mindenki számára van valami a kínálatunkban. A fitnesz felsőinket úgy terveztük, hogy hatékonyan eltávolítsák a nedvességet és kiváló légáteresztőt kínálnak.

Seamless crop top

A seamless crop top határozottan az egyik legnépszerűbb választás jelenleg, és a Softy Crop Top a tökéletes példa. Vásárlóink azonnal beleszerettek a gyönyörű fazonjába. A seamless, rugalmas és nedvességelvezető anyagnak köszönhetően tökéletes választás mindenféle edzéshez, bármilyen intenzitás mellett. Ez a top kiválóan passzol fitnesz leggings kínálatunkhoz.

kék crop topKék crop top

Hosszú ujjú crop top

Kínálatunkban hosszú ujjú crop topok is megtalálhatók. Az egyik kedvencünk a Ribbed Seamless Crop Top LS. Ez a tökéletes pulóver mind kültéri, mind beltéri edzéshez. A fitnesz top ribbed, és puha, kényelmes érzést nyújt. Párosítsd a seamless hosszúujját egy párosított ribbed leggingssel.

Rib leggings párosított toppal

Egy másik bestsellert is szeretünk, ez pedig a Ocean Crop Long Sleeve. Ez a vásárlóink nagy kedvence. A fitnesz top puha és kényelmes viseletet ad. Tökéletes, ha szereted a hosszú ujjú fitnesz felsőket.

Hosszú ujjú crop topFekete crop top

Zip up crop top

Wonder Zip Crop Top egy rövid ujjú fitnesz top, zipzárral és derékpánttal. Ez a póló cropped hosszúságú, szoros illeszkedésű és edzéshez kiválóan alkalmas, bármilyen intenzitás mellett. A top hátul részben nyitott, ami lehetőséget ad a légáramlásra, és légáteresztő hatása van.

Fehér crop top

A fehér crop top sosem megy ki a divatból, és garantáltan illik a többi ruhádhoz. Két kedvencünk az Extended crop top és a Power seamless top eltávolítható betétekkel.

Fehér crop top

Különböző színű crop topok

Széles választékban kínálunk crop topokat különböző színekben, így választhatsz párosított szettek között vagy saját egyedi kombinációkat alkothatsz. Szép színek változatos palettáját kínáljuk, beleértve a rózsaszín, kék, bézs és piros árnyalatokat. Ezen kívül vannak divatos camo mintázatú crop topjaink is. Fedezd fel sokszínű választékunkat, és találd meg kedvenc szettjeidet még ma.
zöld crop top
További információkért kattints ide:
Legjobb fitnesz pólók nőknek
Legjobb hosszú ujjú
Legjobb sport melltartó
Fitnesz toppok nőknek
Top 10 ujjatlan top edzéshez
Vissza a blogba