Jeans for dame til alle passformer

Farmernadrág útmutató - találd meg a tökéletes farmernadrágodat!

A tökéletes farmer megtalálása sokak számára kihívást jelenthet. Hogyan tudhatjuk, milyen anyagú, milyen fazonú, milyen méretű és milyen nyúlású a nadrág? Ezzel az útmutatóval kicsit könnyebbé kívánjuk tenni számodra a tökéletes farmer megtalálását. Anyagok, méretek, szabás és hossz.

A farmerjeink ugyanazon a gyártási folyamaton készülnek, de különböző típusaik vannak:

  • Eredeti denim: Az eredeti denim durvább anyagú, és kevés nyúlással rendelkezik.
  • Stretch farmer: Normál stretch farmer. Ezeknek csak a szélességükben van nyúlásuk.
  • 4 Flex: Igazi denim super stretch. Ez az anyag része az ISKOs blue skin kollekciónak, ahol minden textil 4-way stretch, azaz 360 fokos nyúlású. A mi 4FLEX farmereinket szabadalmaztatott denim technológiával készítjük, hogy elérjük a super-stretch hatást minden irányba, és természetes tartó hatása legyen. 

Ha többet szeretnél olvasni a mi jóga nadrágjainkról, bő nadrágjainkról, futó nadrágjainkról és hasonlókról, nézd meg a nadrág útmutatónkat!

 

 Tartalomjegyzék

1. Mom farmer/baggy farmer

2. Skinny farmer

3. Magas derekú farmer

4. Flare farmer

5. Egyenes szárú farmer

6. Hasított farmer

7. Farmer mindenki számára

8. Farmer mindennapokra és ünnepekre

9. Anyagösszetételek

 

Mom farmer / bő farmer

Mom farmer nyúlással

A mom farmer egy farmer, amelyet könnyen lehet stílusosan viselni, és szinte minden alkalomra és évszakra megfelelő. Nadrágunk eredeti denim anyagból készült, plusz nyúlással a jobb kényelemért

 

Bő szárú farmer

A mi Bő Szárú Farmerünk egy bő szárú nadrág, amely eredeti denim anyagból készült. A nadrág öt zsebbel van ellátva, ami praktikussá teszi a mobiltelefon és a kulcsok tárolására. Klasszikus denim anyaga van, és egy természetes világoskék színárnyalata, amely jellemző egy farmerre. Magas derekú és dizájnja mind a magas, mind az alacsony személyekhez illik, a teljes kontúr pedig hosszabb lábakat és kiemelkedő derekat sugall. 

Skinny farmer

A skinny farmer jellemzője, hogy a nadrág szorosan illeszkedik a testhez. Ezek a denim nadrágok általában slim fit szabásúak, és előnyösen hatnak a testre. Igazán létezik ennél sokoldalúbb ruhadarab, mint egy pár skinny farmer? A skinny farmer elengedhetetlen darab a ruhatárban, mivel azt fel lehet öltöztetni és le is öltöztetni. A skinny farmer kiválóan illeszkedik a fenékre, és szorosan követi az alakot a bokákig. 

Slim fit farmer

Magas skinny farmer magas derekú, jó nyúlással. Az olafarmer stílust és kényelmet egy új szintre emel. Jól néz ki mindentől kezdve a laza kapucnis pulóverekig a szebb turtleneckekig. 

Stretchy farmer

A mi 4FLEX farmerünk egy skinny farmer magas derékkal, amit szabadalmaztatott denim technológiával készítettünk, hogy elérjük a super-stretch hatást. Ez egy igazi denim farmer, ami rendkívül nyúlékony, és gyakran jeggings néven is ismert. Minden testalkatra jól simul, és megtartja a formáját több mosás után is. Ez a farmer maximális mozgásszabadságot és rugalmasságot kínál. A kellemes szabás, sok nyúlás egy alap darab a ruhatárban. Igazi farmer, amely olyan érzést kelt, mintha leggings lenne.

 

Magas derekú farmer

A magas derekú farmer egy olyan farmer típus, amely minden testalkatra illik, és rendkívül sokoldalú és ruganyos. Sok különböző fazonban és stílusban kapható, és számos lehetőség közül választhatsz. A magas derekú farmer magas derekú, amely tartást ad, miközben kiemeli a nőies alakot. A magas derekú farmereket high rise farmer néven is emlegetik, mivel a köldök felett helyezkednek el. Sokak számára kényelmetlen érzés lehet a farmer, ami naponta többször is lefelé csúszik. A magas derekú farmer helyén marad, és segít a kényelmes érzés megőrzésében egész nap. Mindegyik farmerünk magas derekú. Íme néhány kedvencünk!

 

Magas derekú mom farmer

A mom farmer általában laza fazonú és magas derekú. Ezek a farmerek nagyon divatosak, sokoldalúak és rendkívül népszerűek. Kényelmesek és számos alkalomra illenek. A farmereket sokféle toppal lehet viselni, többek között egy szép crop toppal. Az 1980-as és 1990-es években népszerűek voltak, és az utóbbi években teljesen visszatértek. A mom farmer hosszú ideig népszerű volt a középkorú nők körében, de most új célcsoportot kapott - a fiatal, divatos nőket! 

 

Magas derekú bő nadrág farmer

A flare farmer, más néven bő nadrág, az a farmer, amely térd alatt szélesedik, ami természetes bővítést biztosít. A flare farmer sok évig nem volt a piacon, de most újra népszerűbb, mint valaha. Ez a farmer tökéletesen illik egy stílusos csizmához vagy cipőhöz, amely trendi és időtlen megjelenést kölcsönöz. 

Fekete bő nadrág női  

 

Magas derekú rugalmas farmer

A 4 FLEX egy szorosan illeszkedő és rugalmas farmer. Az anyag, amiből a farmer készült, ISKO által tervezett. Az ISKO REFORM ™ XP technológia a legmagasabb rugalmas szintet kínálja, ami valaha készült e típusú anyaggal. Számodra a mozgásszabadság és a maximális rugalmasság biztosítása mellett biztosítja az eredeti forma megőrzését. Ezzel a farmerrel egyszerre lehetsz kényelmes és jól is nézhetsz ki egész nap.

4FLEX farmer, kék farmer  

 

Magas derekú hasított farmer

A hasított hem farmer egy szép hasítással rendelkezik az anklainál. Különösen hasonlít egy bő nadrágra, de nem olyan széles a térd alatt. A hasított farmer nemrégiben nagy trend lett, és ez biztosan egy farmer, amit érdemes megnézni. Ezt számos menő darabbal és egy pár friss sportcipővel stílusos lehet kombinálni. Ha bizonytalan vagy abban, hogy szeretnél-e bő nadrágot viselni, ez lehet számodra a megfelelő alternatíva! 

Kék hasított farmer női   

Flare farmer

A bő farmer egy trend, amely folyamatosan visszatér, és mindig jó ötlet egy ilyen farmer pártatlan tárolása. A mi Flare farmerünk egy olyan denim anyagból készült, amely nyúlik és puha. Ez a bármi tökéletesen illik sportcipőkhöz, csizmákhoz és magassarkúhoz, és egy teljesen sajátos bájt ad a ruházatnak. 

 

Egyenes farmer

Klasszikus farmer

A klasszikus magas egyenes farmer teret stílus és komfort új szintekre emel. A szárak időtlen megjelenést kölcsönöznek, magas derék és bő szár, így ez lesz az új kedvenc farmered. Az anyag 98%-ban fenntartható pamutból készült. Klasszikus darab, ami szinte minden topperhez illik. 

Vintage farmer

A Vintage High Straight Farmer egy klasszikus denim farmer egyenes szárú és raw edge kialakítással. Jó nyúlású, hogy extra kényelmet és puhaságot biztosítson. Ezen kívül vintage megjelenésű, ami trendi és stílusos. A farmer magas derékú, és a hátsó zsebek formálva és elhelyezve vannak, hogy kiemeljék a feneket. Az anyag ökologikus és fenntartható pamut, amelyet a BSCI tanúsít.

 

Hasított farmer

Baggy farmer oldhasítással

A mi Egyenes Hasított Hem Farmerünk egy olafarmer oldhasítással készült. Kényelmes és eredeti denim anyagból készült. Egyenes fazonú, de mégis szépen illeszkedik a fenékhez és a combokhoz. 

Skinny farmer hasítással

A Hasított Hem Farmer egy skinny farmer hasítóval az alsó részén. A bő nadrág magas derekú, és stretchy denim, aminek köszönhetően kényelmes viselni. Slim fit és teljes hosszúságú, és olyan formája van, ami előnyösen hat a testre. 

Farmer mindenkinek

Farmer rövid lábra

Sokak számára nehéz lehet eldönteni, hogy milyen farmer megfelel a hossz és forma tekintetében, de más tényezőket is figyelembe kell venni a preferencia miatt. A rövid lábhoz illő farmerjeink a magas skinny farmer. Ez a nadrág slim fit, és ha úgy tűnik, hogy túl hosszú, visszahajtható az alsó részén, hogy jobban illeszkedjen a láb hossza. Egy másik nadrág, ami jól illik a rövid lábhoz, a bő szárú farmer. Ez a nadrág lazább mint a slim fit farmer, és magas derékú, ami jól illik minden lábmagassághoz.

Farmer hosszú lábra

Farmer hosszú lábra kicsit nehezebb választás, mivel itt nincs trükk, amivel hosszabbá tehető. A nadrág, amely túl rövid a hosszú lábakra, általában a boka felett végződik. A hosszú lábhoz jól illő farmerjeink a mom farmer, a Hasított Hem farmer és a Flare farmer. Ezek a nadrágok vagy stílusos hosszúságúak, mint például a mom farmer, míg más nadrágok bővített vagy hasított szabással rendelkeznek, ami optikailag nyújt az alakon.

Farmer formásaknak

Ha formás alakod van, és nehezen találsz megfelelő farmert, van 4FLEX farmerünk, ami superstretch anyagból készült, és minden testalkatra illik.

 

Hogyan stílusozd a farmert mindennapokra és ünnepekre

Farmer ünneplésre

Nem nagyszerű, hogy kényelmes olafarmert viselni az ünnepeken? Könnyebb táncolni és valóban kényelmes viselni. Számos farmerünk jól illik mindennapokra és ünnepekre, de összeállítottunk néhány kombinációt, amit imádunk! 

A mi 4flex farmerünk egy kényelmes skinny stretchy farmer, amely biztosan nyertes az ünnepeken. Ez a nadrág 4 irányú nyúlással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy táncolj, ugorj, sőt még spárgába is ülj anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy a farmered elszakad. 

Stílusozd a 4flex farmeredet egy blúzzal, inggel vagy egy crop toppal és blézerrel, és már kész is vagy az ünnepre!

Skinny farmer ünnepreCrop top ünnepre

 

A mi bő szárú farmerünk a legmenőbb farmer stílus jelenleg. Ez a nadrág sok különböző ruhadarabbal párosítható, attól függően, hogy milyen stílust preferálsz. Stílusozd a nadrágot egy inggel, akár egy egyszerű és elegáns fehérrel, akár egy élénk színnel. A bő szárú farmer is tökéletesen illik egy egyszerű toppal, mint például egy smock toppal, vagy egy puff ujjú toppal.

Fekete farmer bő szárúVilágos bő szárú farmer

A mi hasított hem farmerünk rendkívül kényelmes, akár a buli táncparkettjén vagy csak csendben élvezed a zenét. Válassz egy pár magassarkú cipőt, egy tank toppot, és már készen állsz az ünnepre!

Slim fit farmer hasítással az alsó részéntank top ünnepre

 

Farmer mindennapokra

Sokaknak a farmer olyan dolog, amit szép nézni, de a nap végén arra vágynak, hogy hazamenjenek és levetkőzzék. Számos rendkívül kényelmes farmert kínálunk, amelyek tökéletesen illenek a mindennapokhoz, az irodában és a szabadidőben is. Farmerjeink rendkívül kényelmesek, így talán nem is lesz kedved hazamenni és leveszni a nadrágot.

Az első farmer a 4flex farmer, amit korábban említettünk, ezt a nadrágot lehet viselni mindennap és ünnepeken is. A nadrág rendkívül könnyen stílusozható felfelé és lefelé, és sok nyúlás van benne, így pont úgy érzed, mintha leggingset viselnél. A mindennapi megjelenés érdekében jól illik egy sweatshirt-hoz, egy chunky kötött pulóverhez, vagy egy zip-up pamut pulóverhez a tökéletes mindennapi lookhoz.

Olvasd el a pulóver útmutatónkat inspirációért, hogy milyen felsőkkel párosíthatod a farmert!

Slim fit farmer alkalmas mindennapokraCrewneck pamut

Ezután következő a Straight raw hem farmerünk. A farmer stílust és kényelmet egy teljesen új szintre emel, ami tökéletes a mindennapokhoz! A farmer magas derekú, és hátsó zsebei olyan helyen találhatók és formálva vannak, hogy a fenék jól nézzen ki. A nadrág nagyon jól illik egy turtleneckhez vagy egyszerűen egy fehér pólóhoz. 

Egyenes szárú farmer alkalmas mindennapokraBézs magas nyakú pulóver női

Anyagösszetételek

Pamut

A pamut egy lágy szál, amely a pamut növény magjain nő.

A pamutból készült anyagok természetesen ellenállnak a por és poratka hatásainak. A pamutból készült anyag nem irritálja a bőrt, így nem súlyosbítja a száraz bőrt, és nem okoz allergiás reakciókat, még a bőrproblémákkal küzdőknek sem. 

A pamut természetesen taszítja a vizet és az izzadtságot, tehát nagyon légáteresztő. 

Aggódsz a ruhák környezeti hatásai miatt, amelyeket vásárolsz? A pamut biológiailag lebontható és megújuló forrás.

Elastán

Az elastán egy rendkívül rugalmas szintetikus, mesterséges textilszál. Ezt poliuretánból készítik, és leggyakrabban más szintetikus szálakkal keverik. Az elastán nagyon sokáig tágul, majd visszatér az eredeti méretébe, és ezért hozzájárul a termék rugalmasságához. A 4FLEX farmerünkben 7,50% elastán van, ami garantálja a farmer nyúlását.

A Famme farmerjei a jeanson is kaphatók.

Más releváns cikkek:

Őszi legszebb bő farmerek 

Vissza a blogba