Black Friday - beste tilbud

Fekete Péntek - legjobb ajánlatok

A fekete péntek közeleg, és a Famme-nál megtalálhatja a legjobb ajánlatokat! Az ünnepi időszakban rengeteg kiadás merül fel, hiszen hosszú kívánságlistákat kell teljesíteni, de ajándékokat vásárolni nem kell, hogy drága legyen. Mindennapi ruhák és edzőruák széles választékával várunk mindenkit anyukának, nővérnek, barátnőnek és kollégának - vagy kényeztesse meg magát valami újjal! Akár magának keres valamit, akár korán szeretne kezdeni a karácsonyi ajándékvásárlást, nálunk minden nő számára van öltözet bármilyen alkalomra.

Ha konkrét ajándékötletekre van szüksége, részletes útmutatót is találhat arról, hogy hogyan találja meg a tökéletes ajándékot, ajándék nőknek vagy ajándék barátnőknek.

 

Hosszúujjú akció

Meleg ruházat nélkülözhetetlen, amikor a napok kezdenek hideggé válni, és sokan váltanak az edzés során a ujjatlan felsőről hosszúujjú pulóverre. Nagy választékban kínálunk hosszúujjú felsőket, és legnépszerűbb termékünk a Essentials Long Sleeve, amely friss és természetes színekben kapható. Ha a kerek nyakú pulóver helyett a magas nyakú, cipzáros változatot részesíti előnyben, ajánljuk a Ocean Long Sleeve pulóvert.

 

szürke edzőpulóverkék edzőpulóver

 

Leggings akció

Egy pár leggings mindig jól jön, akár edzéshez, sétákhoz, akár otthonra. Széles választékban kínálunk olcsó leggingset, többek között scrunch leggingset, seamless és kompressziós leggingset, amelyek nagyon népszerűek a nők körében. Különösen kínálunk leggingset tökéletes futásokhoz, leggingset zsebbekkel vagy téli leggingset, amelyek jól alkalmasak a hideg napokra.

kék leggings zsebekkelfekete leggings zsebekkel
Itt találja útmutatónkat a legjobb leggingshez! Ha szeretne többet tudni különböző leggingsjeinkről, olvassa el scrunch leggingsről, seamless és kompressziós leggingsről. Továbbá olvashat a legjobb futóleggingsjeinkről és leggings zsebekkel.

 

Nadrág akció

Nálunk mindenféle nadrágot talál. Akár egy jóga nadrágot, futónadrágot vagy leggingset keres, mindent megkaphat! Hasítékos nadrágok és jóga nadrágok nagyon népszerűek és sokak év végén kívánságlistáján a legmagasabb helyet foglalják el. Soha nem lehet elég nadrágja az embernek, és minden alkalomra szeretne egyet!

 

Futónadrág nőknekFekete jóga nadrág

 

Pulóver akció

Amikor a felsőinkről van szó, mindent kínálunk a edzőfelsőktől, kapucnis pulóverekig, hosszúujjú és croppolt pulóverekig. Sokan szeretnék az új évet egy kis edzői motivációval kezdeni, és ekkor tökéletes egy szép új edzőpulóver!

A legszebb őszi gardrób megteremtéséhez további útmutatónk található a legjobb kapucnis pulóverekhez!

 

A legjobb ajánlatok

Az online boltunk tele van nagyszerű akciós termékekkel! Emellett külön gyűjteményt is létrehoztunk nekik. Itt nézze meg akciós együttesünket. Továbbá íme néhány ajánlás a legjobb ajánlatainkra jelenleg.

A kerek nyakú pólónk vagy hosszúujjú, technikai anyagból készült, tökéletes, amikor valami melegre és kényelmesre vágyik kirándulás vagy edzés során.

 

Fehér póló

 

 Kedvezménykód

Ami különösen izgalmas vásárlóink számára, hogy kedvezménykódokat használhatnak az akciós termékeken felül. Tökéletes a közelgő izgalmas fekete péntek időszakra. Használja fammely5 kódot 5%-os kedvezményért mind az akciós termékekre, mind a normál termékekre, amennyiben azt még nem használták fel.

Így tehát semmi probléma, hogy karácsonyi ajándékot, ajándékot anyukának, évfordulós ajándékot vásároljon, vagy bármilyen alkalomra ajándékot. További információkért arról, hogy ez hogyan működik, kattintson ide.

Fekete hét

Mi lehet jobb, mint a Fekete Péntek? A Fekete Hét! Csatlakozzon hozzánk és ünnepeljen velünk a 2021-es fekete pénteken, a világ legjobb Fekete Hetével a Famme-nál. Itt biztosan talál valamit, amit már régóta szeretett volna a legjobb áron és akciós ajánlatban. Akár ajándékokat vásárol előre a karácsonyra, akár más alkalomra, nekünk van a legnagyobb fekete pénteki akciónk, és rengeteg lehetőség közül választhat elképesztően jó árakon. Norvégia legjobb fekete heti ajánlatait 2023-ban a Famme-nál találja az outletgyűjteményünkben.

Fehér sportcipő nőknekFutócipő akcióban
Az akciós gyűjteményünkben megtalálhatja a legjobb futócipők nőknek fekete pénteki ajánlatát.

 

Cyber-hétfő

Sok szempontból a Cyber Hétfő jelöli azt a napot, amikor sokan elkezdik az ünnepi ajándékok online vásárlását. A csodálatos fekete heti ajánlatunk után a legjobb árakat is elérheti a Cyber Hétfőn. Azt mondhatjuk, hogy itt a Famme-nál saját Cyber Hetünket tartjuk, hiszen a legjobb árakat és ajánlatokat könnyen megtalálhatja outletgyűjteményünkben: külső gyűjtemény. Ha hosszú ideje keres egy tökéletes ajándékot számára, vagy anyának, vagy az alkalmazottaknak, itt találja meg, és részesüljön a legjobb Cyber Hétfői akcióban a Famme-nál.

A Scrunch leggings a legjobb ajánlattal és árral, összehasonlítva más boltokkal Norvégiában. A scrunch leggings az egyik legnépszerűbb leggings, és biztosan nyertes lesz, akár ajándékot keres a barátnőnek, akár a nővérnek.
A Famme Cyber Hétfő akciója tartalmazza a legjobb kényelmes pulóvert erre az őszre és télre, a Fit Hoodiet, amely kényelmes leggingshez illeszthető.

 

A legjobb fekete pénteki ajánlat, jobb, mint a Zalando

A Famme-nál megtalálja a legjobb fekete péntek akciókat és fekete heti ajánlatokat, sokkal jobb árakkal, mint Zalando, Norrøna és más boltok! Itt nagy választékot kap, alacsonyabb áron. Nézze meg outletgyűjteményt a legjobb választékért a legjobb áron.

Sok jó alternatívánk van a Gymshark számára a Famme-nál, emellett ingyenes szállítást és jobb árakat kínálunk. Ha a Gymshark fekete hetekre vadászik, inkább nyugodtan dőljön hátra, mert sokkal többet ki tud hozni a pénzéből, ha részt vesz a fekete pénteki akcióban és a fekete heti ajánlatokban a Famme-nál, a jobb árak és a jó minőség miatt, hiszen például fantasztikus leggingset kínálunk, amit minden stílushoz keres.

 

Fekete hét a Gymsharknál

A Gymshark is tart fekete pénteket és fekete hetet, de a Famme-nál már a fekete hét és a fekete péntek kezdete előtt kaphat hasonló termékeket. Nézze meg gyűjteményünket egy hihetetlen fekete heti ajánaltra és fekete pénteki ajánlatokra.

Vissza a blogba