Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Nagy útmutató futófelsőkhoz

Bizonytalan vagy abban, hogy melyik futójakót válaszd a következő futásodhoz?

Amikor az időjárás kiszámíthatatlan, esik az eső vagy hideg van, különösen fontos egy jó futójakó. Olyan edződzseki szükséges, amely bírja az időjárást és a szelet, és amely a te aktivitásod intenzitásához illeszkedik. Nehéz megtalálni a megfelelő dzsekit különböző alkalmakra, és sok dzsekinek különböző tulajdonságai vannak, amelyek megkülönböztetik őket egymástól. Széles választékban kínálunk női dzsekiket, amelyek alkalmasak mindenféle tevékenységre, legyen az túrázás vagy futás.

Olvasd el ezt is: Dzsekiútmutató - minden, amit tudnod kell

Vékony és könnyű női futójakó

A Wonder Stretch Jacket egy sokoldalú futójakó, amely alkalmas edzésre és mindennapi használatra is. Tökéletes társ a túrán, illetve egy városi sétán is. Olyan dizájnnal készült, hogy ellensúlyozza az időjárást és a hideget, így melegen és kényelmesen tart. Ezért egy elengedhetetlen edződzseki, amely sokféleképpen használható, és a minősége biztosítja, hogy stílusos és meleg maradj, miközben a nap során különböző tevékenységek között váltogathatsz. Ez a dzseki nem szélálló, így tökéletes futójakó nyárra és őszre, de télen is használható szélálló dzseki alatt.

Szélálló futójakó

Pace Running Jacket kiváló választás edzéshez, nyáron és ősszel, mivel szélálló, könnyű és lélegző anyagú. Télen is jól használható, ha alá egy kicsit vastagabb alapréteg, például gyapjú alsóruházat vagy a Wonder Stretch Jacket kerül. A dzseki praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint például visszaverődés, levehető kapucni és két zseb, amelyekben tárolhatod a mobiltelefonodat, kulcsokat és pénztárcát.

Futójakó jó nyúlással

A Fleek Stretch Jacket tökéletes választás azoknak, akik szeretnek a szabadban lenni - legyen szó erdei futásról vagy városi sétáról. Ez egy futójakó, amely jó nyúlással és magas minőséggel bír, és melegen tart. A hosszú ujjú edződzseki két zsebbel van ellátva, ami praktikus, ha a szabadban edzel. A dzseki a te jólétedre összpontosít, és hosszú ideig melegen tart, miközben fizikailag aktív vagy a hűvös időben. A hideg már nem lehet akadály a sportolási örömöd, motivációd és teljesítményed előtt.

Vízhatlan futójakó

Pace Rain Jacket tökéletes alternatíva túrázáshoz, sétához vagy futáshoz. Ez egy jó 2 rétegű vízhatlan edződzseki lélegző anyagú. Technikai és könnyű, így bármilyen időjárási viszontagságnál kényelmet biztosít. Szellőzik és jól kombinálható a megfelelő alsóruházattal - legyen az gyapjú alsóruházat vagy egy póló. Állítható tépőzárral, praktikus zsebekkel. Ez egy esődzseki, amely mindent bírni fog.

Téli futójakó

Powerstretch Jacket egy sokoldalú dzseki, amely egyaránt alkalmas edzésre és mindennapi viseletre. Az anyag egy exkluzív technikai anyagból készült a maximális kényelem érdekében. A meleg futójakó > magas rugalmassággal és magas hőszigeteléssel bír, emellett kiváló lélegzőképességgel rendelkezik. A futójakó zsebekkel van felszerelve a dzseki belső és külső oldalán is.

Vissza a blogba