Digitalt og elektronisk gavekort på nett

Ajándékkártya online

Nehez lehet kitalálni, mit vásároljunk vagy adjunk ajándékba másoknak. Sokan küzdenek a kreativitással, vagy esetleg elfelejtik, mit mondott a megajándékozott korábban, hogy szüksége van vagy szeretne. Ha nehézségekbe ütközöl, olvasd el útmutatónkat arról, hogyan találhatod meg a tökéletes ajándékot.

 

Digitális és elektronikus ajándékkártya

Az ajándékfronton biztos nyerő a ajándékkártya. Az, ami olyan csodálatos egy ilyen ajándékban, hogy bármilyen alkalomra adható, mint például karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, bejárati ajándék és más nagy vagy kicsi eseményekre. Ennek az az oka, hogy te magad döntheted el, mekkora legyen az ajándékkártya értéke, és így az ajándék mérete is változhat. A megajándékozott általában elégedett lesz, mert a pénzt arra költheti, amire csak szeretné, a bolt keretein belül. 

Digitális ajándékkártyáink értéke 50-1000 kr között mozog, és az érték változatos, ezért kiváló választás bármilyen alkalomra. Az elektronikus ajándékkártyánkat e-mailben küldjük el, és kapsz utasításokat arról, hogyan válthatod be az ajándékkártyát a pénztárnál. Nincs külön feldolgozási díj, és pontosan úgy érzed, ahogy van. 

 

Kis ajándék barátnőnek

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél egy kicsi ajándékot adni a barátnődnek, mert éppen egy mérföldkőhöz érkezett az életében, születésnapja van, vagy csak szeretnéd megmutatni, mennyire értékeled, egy ajándékkártya jó ötlet lehet. Például ajándékkártyát adhatsz egy virággal a szeretet kifejezésére, ezzel még nagyobb értéket nyújtva. Egy digitális ajándékkártya mindenképpen nagyszerű ajándék, ha barátnőnek adsz ajándékot, aki mindennel rendelkezik. Néha egyszerűbb, ha a megajándékozott maga döntheti el, mit vásárolna, így egy olyan értéket adhatsz, amelyet felhasználhat. Ha ajándékötletekre barátnőnek van szükséged, itt olvashatsz.

ajándékötletek neki

Ajánlás ajándékra a munkavállalóknak

Szeretnél egy kis figyelmességet adni a munkavállalóidnak? Vásárolj egy ajándékkártyát! Ahogyan korábban említettem, egy elektronikus ajándékkártya szuper ajándékötlet kollégának vagy munkavállalónak is. Ezek talán jobbá teszik a munkanapodat, vagy ha jól együttműködtök, egy ajándékkártya fantasztikus ajándék lehet, mivel az összeg nem kell, hogy magas legyen. Itt tehát abszolút a gondolat számít. Ugyanakkor jó ajándék kártyát adni karácsonyi ajándékként a munkavállalóknak is, hasonló okból, hogy egy kis figyelmességet és hálát adj a közös munkáért. 

 

Házi készítésű ajándékkártya

Ez nem jelenti azt, hogy kötelező vásárolni egy ajándékkártyát. Lehet, hogy nem érsz rá megvenni, vagy szívesebben készítenéd el. Például szeretnél egy szép lapot készíteni, amibe beírhatod az értékkódot, vagy csak a megajándékozott számára kívánt összeget írnád bele. Egy házi készítésű ajándékkártya esetén valószínűleg több időt használsz, így többre értékelik, mint egy e-mailből nyomtatott kártyát. Még mindig lehet mindezt megtenni, és ha például ajándékkártyát rendeltél neki, csak írd le a kódot az ajándékkártyához, egy lapra vagy dobozba, így szebb csomagolást kapsz, mint korábban. Ez jó lehet például anyák napi ajándéknak vagy Valentin napi ajándéknak, és az ajándékkártyának kedvesebb jellege lesz. 

 Olvasd el ezt is: Ajándék neki

ajándék neki

Ajándékkártya naptári ajándéknak

Évente szoktál csomagkalendárt vásárolni a kedvesednek, anyukádnak, nővérednek vagy barátnődnek? Ha néha nehézséget okoz ötleteket találni, hogy mit adj kalendárium ajándék gyanánt, az ajándékkártya nagyon jól működhet. Egy 50-200 kr értékű ajándék jó naptári ajándék lehet, és talán valami, ami jobb ajándékhoz vezet később, mert ő megvásárolhatja azt a leggingst vagy pulcsit, amit szeretett volna. 

További tippekért nézd meg a Black Friday ajánlatunkat, árkedvezményeinket és outletünket, hogy inspirációt nyerj olcsóbb ajándékokra.

    Vissza a blogba