ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

Miért fontos a gyapjú alsónemű?

Változnak az időjárási körülmények, a tél közeleg, és fontos, hogy melegen tartsuk magunkat. A Famme-nál széles választékban található női merinógyapjú alsónemű, de miért is fontos, hogy gyapjú alapréteget viseljünk?

A legfontosabb, amit figyelembe kell venni, amikor az időjárásnak megfelelően öltözködünk, az az, hogy a nap folyamán és bármilyen tevékenység során melegen kell tartanunk magunkat. Az Északi országokban számos időjárási viszontagságnak vagyunk kitéve, és a gyapjú segít felkészülni a különféle időjárási körülményekre. A gyapjú fontos hideg és párás éghajlaton, mivel segít szárazon tartani a bőrt, amikor izzadunk vagy vizesek leszünk.

A gyapjú alsónemű hőmérséklet-szabályozó, és segít melegen tartani a hideg napokon. A gyapjú alsónemű használható meleg vagy hideg időben is, mivel hőmérséklet-szabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Elvezeti a nedvességet a bőrtől, és ritkán kell mosni, mivel öntisztító képességgel bír.

Mi a különbség a gyapjú alsónemű és a szuper alsónemű között?

Mi is a különbség a gyapjú alsónemű és a szuper alsónemű között? Ezt a legtöbben magától értetődőnek veszik, de az igazság az, hogy a választott anyag sokat számít az elvégzendő tevékenység szempontjából.

A gyapjú alsónemű és szuper alsónemű fogalmát gyakran felcseréljük, és talán nem sokan gondolkodnak azon, hogy létezik különbség a két ruhadarab között. Az igazság az, hogy az anyagok között meglehetősen nagy eltérés van, és a választott lehetőség lényeges az elvégzendő tevékenység szempontjából.

Gyapjú alsónemű

A gyapjú alsónemű jól szigetelő anyagból készült, és melegen tart, ezért jobban melegít, mint a szuper alsónemű. Ezek a ruhadarabok legjobban akkor alkalmasak, ha hosszabb időn keresztül alacsony intenzitású mozgást végzünk hideg időben. Ha izzadunk vagy vizesek vagyunk, az alsónemű képes a saját súlyának 30%-át nedvességként felszívni, és közben továbbra is száraz marad, melegen tartva a testet.

Mind a gyapjú pulóvert, mind a gyapjú nadrágot kínálunk merinógyapjúból, amelyek külön-külön vagy együtt is viselhetők. Ezek antistatikus tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért nem irritálnak, nem okoznak szagokat, és nem gyűrődnek meg a viselés során. Ezenkívül kínálunk bokáig érő gyapjú zoknikat is, amelyek melegen tartanak és jó légáteresztő képességgel bírnak.

Szuper alsónemű

A gyapjú alsóneművel ellentétben a szuper alsónemű legjobban akkor megfelelő, amikor intenzív tevékenységeket végzünk magas intenzitással. Általában szintetikus anyagokból készül a teljes mozgásszabadság biztosítása érdekében. Kiválóan alkalmas sísíeléshez vagy futáshoz hideg időben. Az alsónemű elvezeti a nedvességet a testtől, de nem tart melegen, ha az anyag nedvessé válik. Az anyag több szagot vonz, mint a gyapjú alsónemű, de cserébe erősebb és jobban bírja a mosást.

Hogyan válasszam ki a megfelelő gyapjú alsóneműt?

Gyapjú alsónemű pulóver

Például használhatjuk a Wool Knit LS pulóvert, amely egy szép és stílusos gyapjú alsónemű pulóver nőknél. Ez a gyapjú alsónemű kiváló merinógyapjúból készült, ami kényelmesebbé és kellemesebbé teszi a ruhadarabot. Ezenkívül ez a női gyapjú alsónemű jól szigetel és rendkívül hatékonyan vezeti el a nedvességet. Ez a női gyapjú alsónemű egyike a legjobbaknak - nem irritál, nem gyűrődik, és nem utolsó sorban nem szagosodik! Tartsuk magunkat melegen és frissebben ebben az őszi és téli szezonban a Wool Knit LS pulóverrel.

jó és meleg gyapjú alsónemű pulóver női

Gyapjú alsónemű nadrág

Vannak leggingszünk is, amelyek passzolnak a pulóverhez, mégpedig a Wool Knit Leggings. Ezek a kiváló és meleg leggingsz női részére is csodás merinógyapjúból készültek, amelyek melegen tartanak az Északi régió változékony időjárásában. Ez egy jó gyapjú alsónemű leggings, amely jól szigetel és elvezeti a nedvességet, és nem gyűrődik, nem irritál, és nem szagosodik.

jó meleg gyapjú alsónemű leggings női

Technikai gyapjú alsónemű női részére

Ha olyan gyapjú alsóneműt keresel, amely jó és meleg merinógyapjúból készült, és nem irritál, és jól bírja a többszöri használatot, akkor ajánljuk a Techwool pulóvert és a nadrágot. A megfelelő szellőzés segítségével nem fogod magad nedvesnek érezni különböző tevékenységek során, miközben a Techwool szagsemlegesítő tulajdonságokkal bír.

Gyapjú zoknik női részére

A gyapjú zoknik az egyik legfontosabb dolgok, amire gondolni kell, amikor gyapjú alsóneműt viselünk, mert a lábak azok, ahol a legkönnyebben megfázhatunk, és ez befolyásolja a test többi részét. A Fekete Wool Knit zoknik és a Fekete Wool Knit bokazoknik tökéletesek számodra, ha meleg lábakat szeretnél a kirándulás során vagy edzés közben ősszel - mindkét zokni funkcionális és kényelmes, a kiváló minőségű merinógyapjúból készült, amely biztosan melegen tart. Az anyag jól szellőzik, és megfelelő védelmet nyújt az Északi klímával szemben, amely nedves és hideg. Ezek rendkívül sokoldalúak, mivel használhatók kiránduláshoz, edzéshez vagy otthon a nappaliban vagy a munkahelyen is.

fekete gyapjú zoknik női bokazoknifekete gyapjú zoknik magas zoknik női számára

Olvasd el ezt is:

Alsónemű útmutató

Vissza a blogba