beste undertøyet til damer sømløst og mykt

A legkényelmesebb sportfelső

A fehérnemű egyik legfontosabb jellemzője, hogy kényelmesnek kell lennie - függetlenül attól, hogy milyen formájú és alakú vagy. A fehérnemű intimnek számít - és úgy gondoljuk, fontos, hogy jól érezd magad a viselt fehérneműben, hogy jól érezd magad! A Famme-nál a legjobb seamless alsóneműink és fehérneműink vannak, amelyek a jövőbeli kedvenceid lesznek.

Amikor edzeni indulsz, és szoros edzőruhákat viselsz, sokan olyan női fehérneműt keresnek, amely jól illeszkedik, és nem látszik ki. Szerencsére a Famme-nál sok jó minőségű fehérneműt kínálunk, amely jól működik edzőleggingszünk alatt, mint például a seamless leggings és a scrunch leggings.

Seamless stringtanga

A Seamless Stringtanga az egyik legjobb tanga, amelyet beszerezhetsz - mivel tökéletesen kiegészít téged és a tested, miközben rendkívül kényelmesen érzed magad. Az anyaga puha, rugalmas és jól nyúlik, miközben rendkívül nedvességelvezető.

A seamless stringtangal tökéletesen illeszkedik az edzőleggingszhez. A Invisible Seamless Thong nedvességelvezető és rugalmas anyaga kedvenc - puha és a kényelmet szolgálja. Ez a seamless dizájn kedvencévé teszi a tangát a nők körében, akik szívesen edzenek, mivel a tanga széle nem látszik ki. Ez az egyik legjobb seamless stringtanga, amely edzésre és mindennapi viselésre is alkalmas. Ezzel a stringtangal, vagy tangával, elkerülheted a tanga vonalát, és élvezheted a seamless érzést.

fehér seamless stringtanga fekete seamless stringtanga

Seamless alsónemű

Wonder brief hipster kényelmes választás, ha nem szeretnél tangát. Az alsónemű puha és lélegző, és biztosítja a kényelmet, akár edzel, akár mindennapi tevékenységekre használod.

Fekete seamless alsónemű Seamless és puha alsónemű

Seamless melltartó

A Seamless Bralette egyértelmű kedvenc - és jól fog mutatni mindenkinek, mivel rendkívül puha, seamless és állítható pántokkal rendelkezik. Ez egy tökéletes seamless melltartó, mert nemcsak jól áll és kényelmes, hanem szép keresztdetailokkal is rendelkezik a háta mögött. Ez a seamless melltartó egyszerűen felhúzható, puha és sima, és még edzőfelsők alatt is remekül mutat. A melltartó betétje is eltávolítható, ha szükség van rá.

seamless bralette seamless melltartó Fekete seamless melltartó kereszt részletekkel

Rugalmas és párnázott zoknik

Akár futni, akár erős edzést végezni szeretnél, érdemes jó edzőzoknikat választani, amelyek párnázottak és puhák. Érdemes egy jó tenisz zoknit választani, mint például a Fehér Sky Knit Zokni. Ezek alkalmasak egy tenisz mérkőzésre és súlyemelésre is. Párnázottak, puhák, és organikus pamutból készültek, ami garantálja a szükséges minőséget. Ez stabilabbá tesz, és jól mutat egy jó női futócipővel, mint például a Endorphin RX1 Cipővel.

puha könnyű edzőzoknik fehérFehér futócipők női

Jó és könnyű bokazoknik nélkülözhetetlenek az edzéshez és a mindennapokban. A Bamboo No Show Socks segítségével könnyedén érezheted magad, és általános kényelmesebb edzéseket élhetsz meg, bármilyen tevékenységet is választasz. Rendkívül könnyűek, és egyszerűen felhúzhatók, jól tartanak bármilyen edzőcipő alatt.

Fekete bambusz zoknik női Fehér ballerina zoknik női
Nézd meg releváns cikkeinket
Vissza a blogba