Turklær til dame

Teljes sportos ruházati útmutató

Nehezen találod meg, hogy mit érdemes felvenni a túrához? Sok lehetőség van a túraöltözetekre az interneten, attól függően, hogy milyen túrára mész és milyen időjárás lesz. Itt készítettünk egy szuper útmutatót a női túraöltözetekhez, amely ruházatot és egyéb dolgokat tartalmaz, amelyek kiválóan megfelelnek a tipikus északi éghajlaton, amely általában nedves és hűvös. A Famme-nél széles választékot találsz női túraöltözetekből, jó áron.

Nézd meg az összes női túraöltözetet itt

Ősszel általában tökéletes körülmények vannak egy túrához. Ezért fontos, hogy biztosítsd, hogy olyan túraöltözetet viselj, ami minden időjárási viszonyhoz megfelelő. A rossz ruházat gyakran tönkreteheti a túrázási élményt, ezért a ruhák kiválasztása alapvető fontosságú.

 

Háromrétegű elv

A túrázáshoz elengedhetetlen a meleg réteges öltözködés. Ajánlott inkább több vékony ruhát viselni, mint néhány vastag darabot. Így könnyebben leveheted a rétegeket, ahogy meleged lesz. Fizikai aktívitás során a szervezet hőmérsékletkülönbségekkel találkozik, ezért jó, ha lehetőséged van az öltözködést ehhez igazítani. A háromrétegű elv szerint belső réteget, középső réteget és külső réteget kell viselni túrázáskor.

Ez a mi ajánlásunk ahhoz, hogy a legjobb túrázáshoz öltözködj:

 

A tökéletes gyapjúszövet

A gyapjúszövet praktikus használata miatt alkalmas túrázáskor, valamint otthon, legfontosabb funkciója pedig az, hogy melegen és szárazon tart. 

A TechWool ls póló egy gyapjú pulóver gyönyörű merinógyapjúból készült. Ez a gyapjútrikó jó hőszigeteléssel rendelkezik és képes a nedvességet elvezetni, így lehetővé válik, hogy szárazon és melegen tartsd magad a túra során. A gyapjú pulóver nem irritálja a bőrt és nem bocsát ki szagot, ugyanakkor nem is gyűrődik. Két különböző anyaggal van felszerelve, ahol a technikai anyag különösen jól szellőzik a háton és a hónaljnál.

A hozzá illő gyapjú nadrág ugyanolyan hatékonysággal bír, és ideális mind a gyaloglás, mind a futás esetében, de otthon is remek egy bögre kakaóval. A tervezése egyszerű, ami megkönnyíti a más túraöltözetekkel vagy -felszereléssel való kombinálást, miközben stílusos is.

 

Egy szuper szép gyapjú pulóver, ami tökéletes a túrákhoz, a Zip Up Wool Knit. A szigetelési tulajdonságainak köszönhetően, és mert az anyag jó minőségű Merino gyapjúból készült, ez az egyik legjobb pulóver, amit magaddal vihetsz a túrára. Kényelmes, puha és cipzár van a nyakában. Ezen kívül ez a pulóver szagelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, könnyű, nem gyűrődik és jó hőszigetelés biztosít - ezért ez a pulóver rendkívül fenntartható is, figyelembe véve a gyártó környezetbarát intézkedéseit.
 

A turista nadrág, amiről álmodtál

A túranadrág célja, hogy a hidegben melegen tartson és szárazon tarts a túra folyamán. A nadrágnak kényelmesnek kell lennie, akár meredek hegyekben jársz, akár kellemes bogyószedés a forestban.

A Field Slacks egy strapabíró és kényelmes túranadrág nőiszámára. Ez a kültéri nadrág vízlepergető, és kiváló választás új kalandokhoz. Rugalmas és rendkívül tartós. A szabadidőnadrág optimális a hegyi túrákhoz, mivel könnyen mozgatható benne.

 

Active pants kiváló minőségű és kényelmes női edzőnadrág! Egy könnyű és funkcionális nylon nadrág magas derékkal és húzózsinórral, cipzárral az alsó szárnál és reflektáló részletekkel. A szabadidőnadrág sokoldalú, alkalmas mindennapi viselethez, hegyekben és sípályákon. Tökéletes túra nadrág, mindennapi nadrág vagy edzőnadrág.

 

Fly DWR pants egy könnyű túranadrág női. Ugyanakkor ez egy túranadrág, amely hihetetlenül rugalmas és vékony anyagból készült, így ez a nadrág alkalmas hűvös, de esős kirándulásokra. Ez azt jelenti, hogy ez a tökéletes túranadrág őszre, de nem feltétlenül a télre. Ezen kívül ez a nadrág nagyon kevés helyet foglal, így könnyű magaddal vinni és rendkívül kényelmes utazni vele, akár rövid, akár hosszabb utak során. Emellett praktikus zsebekkel, reflektáló részletekkel és derékbőségű gumival rendelkezik.

  

Celine Trekking Pants egy túranadrág, amely övet tartalmaz az derék körüli szorosabbra húzáshoz és lehetőséget kínál a nadrág shorttá alakítására bármikor. A nadrág rugalmas, légáteresztő anyagból készült, praktikus cipzáras zsebekkel mobiltelefon stb. számára.

A nadrág megfelelő és jó állíthatóságot biztosít. Ez a nadrág tökéletes hosszú hűvös túrákhoz, de rövid meleg napokhoz is.

Az Everest Thermal Pants egy olyan túranadrág, ami tökéletes télen, de a többi évszakban is. Melegen tart, de hatékonyan lélegzik is. Ez a nadrág tökéletes a téli hegyi túrázáshoz, mivel biztosítja, hogy ne legyél túl meleg. Az anyaga rugalmas és tartós, így a túranadrág rendkívül kényelmes. 

Két cipzáras zsebe van, tépőzár a deréknál a méret állításához és egy ton-in-ton refleksz logó.

  

Olvasd el a legjobb női túranadrágokról itt!

 

Shorts a túrázáshoz

A Field shorts egy robusztus edzőshort magas, alacsony, szárazföldi vagy vízi használatra. Egy rövid túra short magas derékkal és nagy zsebekkel, amely strapabíró és vízlepergető. Tökéletes alternatíva a következő túrához, akár a hegyekben, akár az erdőben.

 

A Moveshorts a teljes mozgásszabadság érdekében készült. Könnyű, rugalmas és tartós anyagú, így használható futóshortként vagy túra shortként. Ezen kívül a short vízálló

Olvasd el a legjobb túra shortokat itt!

Túra leggings

Essential leggings ez egy edző/ túra leggings ami  magas derékkal rendelkezik. A nadrág elasztikus, magas sűrűségű, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson jó kompresszióval. Ezen kívül az anyag puha, tartós és sokoldalú. A modellt alapvető színben kínáljuk seamless változatban is.

 

Ha meleg túra leggingset szeretnél, akkor javasoljuk a Light thermal leggingset. Az anyag rugalmas, nedvességelvezető, bolyhos belső réteggel készült, ami extra meleg és kényelmes leggingset biztosít, így élvezheted a őszi és téli szezont.

  

Szuper túra dzsekik

Pace Rain Jacket ez egy könnyű és kivételesen rugalmas dzseki, amely nagyon kényelmessé teszi a túrázást. Ez a legjobb női túra dzseki, ha a fák között vagy a hegyen tervezed a túrát. A dzseki két rétegből áll, amelyek biztosítják a vízlepergető hatást és melegen tartanak, miközben jól szellőznek. Egy másik jellemzője, hogy nagyon rugalmas, lélegző anyagból készült és rendkívül nagy eső ellenállással rendelkezik. A dzsekiken található szellőző cipzárak lehetővé teszik, hogy a levegő áramolhasson be és ki, így nem lesznek csuromvizesek, és a dzseki nagyon kényelmes lesz, amikor túrázol.

  

Celine Rain Jacket védi az időjárás és a szél ellen, valamint jól működik mint egy shell dzseki. Ez a túra dzseki egy olyan anyagból készült, amely taszítja a koszt, zsírt, olajat és vizet, és rendkívül sokoldalú túrázás során. A dzseki fenntartható, zöldanyagú és fluor mentes.

Fekete lélegző esődzseki női  Kék fenntartható esődzseki női     

  

A Woolstretch Jacket az egyik legjobb és legtechnikásabb női túra dzseki. Ez a dzseki a legjobb merinógyapjúból készült, amely a legjobb teljesítményt nyújtja, és ez a női túra dzseki az egyik legjobb ruha, amikor kint aktív vagy az őszi időjárásban. Ez a túra dzseki magas kényelmet biztosít, mivel az anyag a legfinomabb gyapjúfajtákból készült. Ez tökéletes hegyi túrázásra, amikor az időjárás nem zord, és nem szükséges esődzsekit viselni.

 

A Powerstretch dzseki tökéletesen alkalmas túrához, amikor az időjárás nem olyan zord, és ha aktívabb vagy. Ez a túra dzseki mindennapi használatra is kiváló, ami rendkívül sokoldalúvá teszi. Az anyag technikai és jól szigetel, rugalmas - ami tökéletes a kirándulásokhoz, ahol például melegsz és mozognod kell. A dzseki könnyű és vonzóan ül, az anyag emellett jó lélegzőképességgel rendelkezik, így nem lesz csuromvizes.  

 

Teddy dzsekik idén nagyon divatosak, és a Famme-nél van a legjobb és legszebb választék női teddy dzsekikből. A Ripstop Sherpa Jacket a legpuhább teddy dzseki, amely jól használható túrrozáskor, mivel ez egy kiváló minőségű fleece dzseki, amely melegen tart. A dzseki fantasztikus textúrával bír a szél és az időjárás ellen, és belül puha fleece borítással rendelkezik. Mivel ez a fleece dzseki praktikus és meleg, tökéletes túra dzseki női számára a nyaraláshoz vagy hegyi túrázáshoz, mivel használható bent is a kényelemhez, vagy kint is a túrázás során. Ezen kívül különleges ripstop anyag van a zsebeknél és a könyöknél, ami egyedibbé teszi.
 

 

Kiegészítők

Túrázáskor fontos, hogy melegen tartsd a fejedet. Az fejfedő fontos a meleg megőrzéséhez, hogy a túrázási élmény ne rontson el. A hideg fej gyakran hideg testhez vezet, ami rossz túraélményt ad. A fejpánt optimális olyan napokon, amelyek nem túl hűvösek. Egy meleg sapka az okos választás a hűvösebb napokon. 

Egy pár gyapjú zokni és téli kesztyű szintén rendkívül fontos ahhoz, hogy melegen tartsd magad a túrák során. Ezen kívül egy pár női napszemüveg fontos hozzájárulója a kiváló túrázásnak. Klassz napszemüvegek amelyek jól illeszkednek, nagyon fontosak, amikor különböző terepen túrázol. A gyors napszemüvegek segítenek, hogy sportosabb külsőt biztosítsanak, igaz?

A világ legjobb vastag zoknijai a Sandnes Garn-tól alapfeltétel a túrázásokhoz!  Ezek a zoknik melegek és kényelmesek, és biztosan klasszikusok a kényelmes gyapjú zoknik terén. Ezek tökéletesen illeszkednek egy pár hegyi cipőhöz vagy csizmához, és elengedhetetlenek a túrák során.

Vissza a blogba