turbukse, utebukse, fjellbukse

Leggings nőknek a legjobb turbukser.

Mi teszteljük a legjobb női túrnadrágokat, hogy megtaláld a legjobban illő darabot a következő hegyi túrádhoz, hétvégi kiruccanásodhoz vagy erdei sétádhoz. Nagyra értékeljük a minőséget és a megfelelő illeszkedést, hogy a használt nadrágok tovább tartanak, és alkalmazkodnak az időjárási körülményekhez. Túrnadrágjaink ajánlhatók túraöltözék kollekciónkkal együtt.

Field nadrágok

A Field nadrágok ugyanabban a vonalban találhatók, mint a Field rövidnadrág. A túrnadrág okosabb választás lehet, ha hidegebb vagy esős napra készülsz. Napos időben a Field rövidnadrágok jobban passzolnak. A Field nadrág a női túrnadrágok végső darabja, amely jól illeszkedik és vízlepergető.

 

Vízálló túrnadrág

A Fly DWR nadrág egy vízálló és sokoldalú túrnadrág. Hosszú vagy rövid túrák során, egész évben, ahol maximális mozgásszabadságra van szükséged, ajánljuk ezt a nadrágot, mivel az anyag vékony és rugalmas. Természetesen, ha a Mount Kilimanjaro meghódítását tervezed, akkor lehet, hogy jobb a Field vonal, egy vastagabb túrnadrág használata.

Szabadidős nadrág

Active pants egy szabadidős nadrág, amely sokoldalú felhasználásra alkalmas. A túrnadrág a legjobb minőségű és kényelmes. Ha edzeni, túrázni mennél, vagy szükséged van egy könnyű, funkcionális és magas derekú nadrágra a mindennapokhoz, ez a választás számodra megfelelő. A túrnadrág rugalmas és vékony, így jól kombinálható a gyapjú alsóneművel a hűvösebb estékre. Ez a nadrág kötelező darab a hétvégi kiruccanáson.

Túra leggings

Essential egy edzés/ túra leggings, amely magas derekú. A nadrág rugalmas, magas sűrűségű, hogy tökéletes illeszkedést és jó kompressziót nyújtson. Emellett az anyag puha, tartós és sokoldalú. Az Essential modellt seamless változatban is kínáljuk.

Ha szeretnél egy meleg túra leggingset, ajánlhatjuk a Light thermal leggingset. Az anyag rugalmas, nedvességelvezető, bolyhos belső rétege extra meleg és kényelmes, így élvezheted a őszi és téli szezont.   

  

Slim fit túrnadrág

Everest Thermal Pants egy olyan túrnadrág, amely tökéletes a télre, de a többi évszakra is. Melegen tart, de hatékonyan lélegzik is. Ez a nadrág tökéletes a téli hegyi túrákhoz, biztosítja, hogy ne legyél túl meleg. A nadrág anyaga rugalmas és tartós, így a túrnadrág rendkívül kényelmes.

Két zsebbel rendelkezik cipzárral, tépőzárral a derékon az illeszkedés beállításához és egy ton-in-ton reflektáló logóval.

Vissza a blogba