beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

A legjobb női sportfelszerelések

Most, hogy itt van az ősz, sokan elkezdték a edzést és a mindennapokat. Nincs is motiválóbb, mint olyan jó edzőfelszerelés birtokában lenni, amely nemcsak kellemesebbé teszi az edzési élményedet, hanem a teljesítményedet is javítja. Összegyűjtöttük neked a legjobb termékeket, amik elengedhetetlenek az edzőfelszerelésedhez, akár stúdióban, akár otthoni edzéshez.

Edzőszalagok friss színekben

Edzőszalagok, vagy ellenállás szalagok (resistance bands angolul) kötelező elem az edzőfelszerelésedben. Ellenállás szalagok nagyszerű kiegészítők, mivel segítenek aktiválni az izmokat, amelyek jobb edzést eredményeznek. Ezek tökéletesek otthoni edzéshez, és természetesen az edzőteremben is. Nemcsak, hogy aktiválják a fontos izomcsoportokat, hanem ellenállást is biztosítanak. A mi edzőszalagjaink három különböző erősségben kaphatók: light, medium és heavy. Friss színválasztékunk pedig kiemeli az edzésedet és jól mutat, amikor edzel. 
Ezen felül kínáljuk aktív csípőszalagjainkat, amelyek kicsit vastagabbak és nagyobb ellenállást biztosítanak. Ezek a bootybands tartós anyagból készültek a tartósság és kényelem érdekében. 

 

Karszalag - biztonságos tárolás

A Pace Karszalagunkkal egyszerűen és biztonságosan tárolhatod a kulcsaidat és egyéb apróságaidat edzés közben. Ez egy praktikus karszalag tárolózsebbel - egy kiegészítő, ami megkönnyítheti az edzést, mivel biztosítja, hogy személyes dolgaid biztonságban legyenek. 

Kesztyűk kültéri edzéshez

Gyakorló kesztyűk elengedhetetlenek az aktív hölgyek számára, akik szeretik a kültéri edzést és szeretnék melegen tartani a kezük. A Pace Téli Kesztyűink tökéletesek, ha extra melegre és védelemre van szükséged edzés közben - ideálisak a síszezonnak és általánosságban a kültéri edzéshez hideg időben. Az anyaga rugalmassá és tartós, lehetővé teszi, hogy használhasd a telefonod érintőfunkcióját anélkül, hogy levépnéd a kesztyűt. A kesztyűk különleges szilikon markolatmintázattal rendelkeznek, ami megakadályozza, hogy a dolgok könnyen kicsússzanak a kezedből, például a telefonod vagy egy biciklis markolat. Ezek a jó minőségű és szép női kesztyűk 3M Thinsulate szigeteléssel készültek, ami melegen tart a leghidegebb napokon. A kesztyűk praktikus velcro záródással rendelkeznek, amely állítható, és úgy vannak tervezve, hogy könnyedén felvehők és tárolhatók legyenek. Ezek a jó, puha és meleg kesztyűk elengedhetetlenek a hölgyek számára, akik síelni mennek például Hemsedalba.

Táska és hátizsák - edzőfelszerelés tárolása

Mivel minden edzőfelszerelésednek szükséged van egy jó és tágas táskára vagy hátizsákra, hogy mindent el tudj vinni, amikor úton vagy az edzésre és haza. Ha egy tágas és stílusos edzőtáskát keresel, jó helyen jársz. A mi edzőtáskánk robosztus és sportos, mindent elbír, amire szükséged van az edzéshez, és utazáskor is használható. Itt elég hely van minden lényeges dolognak, amit az edzéshez magaddal kell hoznod egy stílusos, elegáns és klasszikus edzőtáskában. Ez egy edzőtáska jó minőségben; aljával, amely védi a nedvesség és kosz ellen, valamint több zsebbel, hogy még több hely legyen a dolgaidnak. Ez egy nagy táska, amely jól fog mutatni a válladon lógva.
Ha edzéshez használható hátizsákot keresel, itt a tökéletes edzőhátizsákunk a Famme-től, a Ready Gym Sack. Funkcionális és jól használható az alapvető dolgokhoz. Ez egy jó edzőhátizsák, amely stílusos és egyszerű, cipzáros zsebbel kívül. Ez a praktikus edzőhátizsák sportosan néz ki bárkinek, és hatékonyan elvihet mindent, amire szükséged van.
Vissza a blogba