Összehasonlítás a Famme Softy Leggings és a Lululemon Align Nadrág között

Amikor prémium sportruházatról van szó, a Famme Softy Leggings és a Lululemon Align Pants két népszerű lehetőség. Mindkettő a kényelméről és fantasztikus illeszkedéséről ismert. Sokan, akik ismerik a Lululemon Align Pants-t, kíváncsiak arra, hogy mi a különbség? Ebben a cikkben többet írunk az Align Pants-ról és a Softy Leggings-ról.

Anyag: Softy Leggings vs. Align Pants

Az anyag szinte azonos. A Softy Leggings és az Align Pants egy extra finom Nylon 6.6 és Lycra Elastane anyagból készülnek. A fonal interlock kötött és az anyag meg van bolyhozva, hogy ultramelyen puha legyen. Az eredmény extra kényelem és egy leggings, amely szépen illeszkedik a testhez. Szinte minden leggings kényelmes, de észre fogod venni a különbséget, amikor kipróbálod a Softy Leggings-t vagy az Align Pants-t.

A Lululemon Align Pants az Nulu anyagot használja. Ez a Tajvani Eclat Textiles Co. Ltd. által készül, amely részben a Lululemoné. A Nulu® a Lululemon legpuhább anyaga.

A Famme Softy Leggings SoftSilk® anyagot használ. A Nulu® és a SoftSilk® egyaránt közepesen vastag (215-220 gsm) és hatékonyan lélegzik. Ezek 80% Nylon 6.6 és 20% Lycra® Elastane-ot tartalmaznak.

Frontal varrás vs. frontal varrás nélkül

Szándékosan úgy terveztük a Softy Leggings-t frontal varrás nélkül, mert ezt szeretnék az emberek. Miért nem csinálja a Lululemon ugyanazt?

Az Align Pants arra kényszerít, hogy frontal varrással viseld, mert:

  • Ez növeli a leggings költségét.
  • Amikor mindenki frontal varrás nélküli Align Pants-t szeretne, mit tehetnének az összes frontal varrással rendelkező leggings-szal, amit senki sem akar?
  • A képeknek, információnak és marketingnek meg kellene változnia.

Ezért van, hogy a világ egyik legdrágább leggings-e továbbra is frontal varrással rendelkezik, annak ellenére, hogy senki igazán nem akarja.

Tökéletes illeszkedés

Az Align Pants és a Softy Leggings magas derekú és teljes hosszúságú. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy az Align Pants a feneket picit túl alacsonyan vágja. A Softy Leggings-nál döntöttünk úgy, hogy egy ívelt varrást helyezünk el a fenék felett, hogy a finomabb hátulról ábrázolás illúzióját keltsük. A magasabban elhelyezett varrás érzést ad, hogy a leggings jobban illeszkedik a derék körül.

Használat és tevékenység

A Softy Leggings és az Align Pants ugyanarra a célra használható. Mindkettő alkalmas edzésre vagy mindennapi viseletre. A leggyakoribb alkalmazásuk a jóga, a súlyemelés és más alacsony- közepes intenzitású tevékenységek. Az extra finom anyag miatt nem ajánlott a Lululemon Align vagy Softy edzéshez magas intenzitás mellett. Ez például a Crossfit-től érvényes, ahol sok dörzsölődés történik az anyaggal szemben.

Az anyag könnyű, hatékonyan vezeti el a nedvességet és gyorsan szárad. Sokan ezért választják a Softy Leggings-et bármilyen tevékenységhez, minden alkalommal.

Nézd meg a Famme teljes edzőleggings választékát itt. Ha szcrunch leggings-t keresel, nézd meg a választékot itt.

Rövidnadrág, Felsők és Trapéz Nadrág?

    Tapasztald meg a különbséget, amikor felfedezed a Softy kollekciónkat, ami különböző stílusokat tartalmaz, mint például a Softy Flared Pants, Softy Shorts és Softy Sports Bra.

    Vizualis Összehasonlítás

    Az alábbiakban néhány kép látható a Famme Softy Leggings-ról:

    Fekete Softy Leggings Elölnézet Fekete Softy Leggings Oldal Fekete Softy Leggings Hátul

    Következtetés

    Akármit is választasz, garantáljuk, hogy mind az Align Pants, mind a Softy Leggings két rendkívül jó és szép leggings. Ha maximális kényelmet szeretnél frontal varrás nélkül, akkor válaszd a Softy Leggings-et.

    Az anyag szinte azonos, ezért a dizájnt és azt a színt kell mérlegelned, amelyet a legjobban szeretsz. Ha igazán szerencsés vagy, lehetőséged nyílik kipróbálni egyet-egyet belőlük.

    Ha az ár döntő, a Softy jobb alternatíva lesz. A Famme ingyenes csere lehetőséget is kínál és Norvégiából szállít.

    Ha további kérdéseid vannak, vagy további segítségre van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Szívesen segítünk megtalálni a tökéletes leggings-et!

    Vissza a blogba