Beste løpetights til dame

Leggings a legjobb futáshoz

Myke leggings amelyek kényelmesebbé teszik a futást.


A weboldalon találhatsz Famme sportruházatot mindenféle edzéshez, ebben a bejegyzésben a kardió edzésre fókuszálunk. Futás, kocogás és kellemes túrák. Bár az edzés nem ér véget azzal, hogy vásárolsz egy új leggings-t, ez határozottan egy jó kezdő lépés. A Famme edzőleggings-ei minden testhez és formához illeszkednek. Olyan anyagból készültek, amely lélegzik és 100% guggolás-tesztelt, miközben hihetetlenül kényelmes viselni. Amikor futni indulsz, elengedhetetlen, hogy legyen egy leggings, amely fent marad és nem csúszik le. Ez nemcsak zavaró lesz, hanem kárt tehet a jó motivációdba.


Sok olyan modellt is találsz, amely praktikus zsebekkel van ellátva a comb külső oldalán, teljesen ki az útból az edzés során. Tökéletes zsebek például a telefonodnak. Az anyag is fontos szempont. A futóleggings-ek gyakran poliészterből és elasztánból készülnek. Ezek szintetikus anyagok, amelyek nagyon rugalmasak és eltávolítják az izzadtságot a testről, ahelyett, hogy megkötnék, mint a pamut. Természetesen, ez ízlés kérdése, sokan szeretnek futni seamless leggings-ben, amelyek más anyagkeverékekből készültek.


Vásárlóink a legjobb futóleggings-einket választották:

 

Futóleggings zsebekkel

Techna leggings - egy funkcionális leggings zsebekkel például a mobiltelefonodnak, kulcsoknak vagy más kiegészítőknek, amelyeket szívesen vinnél magaddal a túrára. Az edzőleggings guggolás-tesztelt, magas derékú és széles derékrésszel rendelkezik a szép illeszkedés érdekében. Az egyedi varrások funkcionális és esztétikai szempontból is megtervezettek, így ez egy olyan leggings, amelyben jól mutatsz és jól is nézel ki.

 
 
Lesd meg bővebben a leggings-einkről zsebekkel itt!  

Egyszerű futóleggings kompresszióval

Essential leggings - egy egyszerű és letisztult futóleggings. Mint az egyik legnépszerűbb termékünk, ez egy sokoldalú és jól megtervezett leggings. Az anyag rugalmas, ami tökéletes illeszkedést és jó kompressziót biztosít futás közben. Az edzőleggings magas derekú és egyedülálló tartó hatása van. Az ügyfeleink imádják, mert szinte mindenhez hordható!

Olvasd el bővebben a kompressziós leggings-einkről itt!

 

Magas derekú futóleggings tartó hatással

Vortex leggings 2 - az egyik legnépszerűbb seamless leggings-ünk! Ez a leggings forradalmasítani fogja a futást az új dizájnjával, amely magasabb elasztán tartalommal készült, így több kompressziót kínál, mint a többi leggings. Magas derekával biztosítjuk, hogy futás közben nem fog lecsúszni, hanem a helyén marad a maximális teljesítmény és kényelem érdekében. A derékpánt extra kompressziót biztosít, mivel extra rugalmasságot és bordázott textúrát adtunk hozzá.

Olvasd el bővebben a magas derékú leggings-einkről itt!

 

Tartós futóleggings nőknek

Gym leggings - egy egyszerű és sokoldalú leggings, amely kiválóan alkalmas egy kocogásra. Az edzőleggings egy nedvességelvezető anyagból készült magas derékkal, és csodás tartó hatást biztosít. Az edzőleggings guggolás-tesztelt és tartós, tökéletes mind a rövid intervallumokhoz, mind a hosszú távokhoz.

  

Futóleggings a télre

Ajánljuk Light Thermal Leggings erősen. Az edzőleggings tökéletes hideg napokra, mivel bolyhos belseje van néhány fényvisszaverő részlettel, ami nagyszerű a télre! 

 

Vissza a blogba