Tights med lomme - hold-in,  høyt liv, på lår eller rygg

Leggings zsebekkel

Kíváncsi vagy, hol tudnál beszerezni treningsleggings zsebekkel? A Famme-nál jó választékot találhatsz zsebekkel ellátott leggingsből, sok különböző stílusban. Mindannyian tudjuk, mennyire idegesítő futni a telefonunkkal a kezünkben, mert nincs hova tenni. Sokan végül a sportmelltartóba rakják, ahol a telefonunk az izzadságtól átnedvesedik. A megoldás erre a problémára, ha beszerzel egy leggingset zsebekkel!

Alább találod néhány kedvenc leggingsünket zsebekkel. Nézd meg a Famme weboldalát még több leggings zsebekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyat, ami tetszeni fog!

Futóleggings mobilnak

Techna Leggings egy egyszerű és stílusos leggings, amely két nagy és praktikus zsebbel rendelkezik, amelyek minden mobiltelefonhoz illeszkednek. Ez a leggings kötelező darab a gardróbban. A leggings mindkét oldalán található zseb megkönnyíti a legfontosabb dolgok magunkkal vitelét edzés közben. Az anyag elvezeti a nedvességet és jól néz ki minden méretben és testalkatban. Elérhető sötétkék, világoskék, lila és sötétszürke színekben is.

Kompresziós leggings mobilnak

Ha egy magas derekú kompressziós leggingsre és egy zsebre van szükséged, ahol a mobiltelefonodat tárolhatod, az Ella kompresziós leggings tökéletes számodra. Ez a leggings jó tartást biztosít és nem csúszik le edzés közben. Ezért jól alkalmas futásra, CrossFit-re és erőnléti edzésre. Van egy zseb a derékbél belső oldalán, ami megfelelő a mobiltelefonhoz, kártyákhoz, kulcsokhoz és AirPods-hoz.

Zseb a hátsó oldalon

Egy másik leggings, ami mobilnak zsebbel rendelkezik és rendkívül praktikus, a Rib Panel Leggings:

Ami a kedvencünkké teszi ezt a leggingset, az a praktikus és nagy zseb, amely jó helyet biztosít a mobilnak. Ez egy jó leggings, amit mindenféle edzéstípushoz lehet használni, de különösen jó futóleggings zsebbel.

Treningsleggings zsebekkel

Endurance Pocket Leggings tökéletes bármilyen edzésformához, az alacsony intenzitásútól a magasig. A leggings nem átlátszó. Ezért tökéletes futáshoz, az edzőterembe, jógához, CrossFit-hez vagy csak egy bevásárláshoz. Te döntesz! Ha egy sokoldalú leggingset keresel zsebekkel, ez a leggings tökéletes számodra. A leggings dizájnja segít formálni és hangsúlyozni a nőies görbéket, miközben magas derék, zsebek és széles derékbél biztosítanak jó tartást. Nem lehet mást tenni, mint szeretni! Emellett egy illeszkedő felső is tartozik hozzá.

Fekete leggings zsebekkel Kék leggings zsebekkel

Treningsleggings két zsebbel

Egy másik szuper jó treningsleggings zsebekkel a Suave Leggings:

Ez a nagyon puha és kényelmes treningsleggings két zsebbel rendelkezik a mobiltelefon számára. Magas derekú, jó mozgásteret biztosít és kiválóan alkalmas erőnléti edzéshez, jógához vagy futáshoz. Más szavakkal, ez az egyik legszéleskörűbb leggings zsebekkel, amit ezt a szezont lehet beszerezni!

Nadrág zsebbe a oldalán

Ha egy oldalzsebes edzőnadrágra vágysz, ajánljuk a Fit Jogger-t:

Ez talán a legpraktikusabb és sokoldalúbb szabadidőnadrág, amit beszerezhetsz. Levegős, könnyű és jó mozgásteret biztosít. Ezenkívül két nagy, praktikus zsebe van, amelyek jó helyet kínálnak. A nadrág magas derékú és rendkívül rugalmas. Ez az oldalzsebes nadrág a legjobb kényelmet biztosít aktív hölgyek számára az utazások során.

Vissza a blogba