ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

A legjobb gyapjú zoknik

Amikor kezdenek hűvösebbé válni a napok, fontos, hogy ne fagyjunk meg, ezért érdemes beszerezni egy jó pár gyapjú zoknit, amit egész ősszel és télen viselhetünk. A Famme-nál széles választékban kínálunk különböző gyapjú zoknikat, amelyek különböző ízléseknek és igényeknek felelnek meg.

Hosszú gyapjú zoknik

Fekete, funkcionális gyapjú zoknik - azoknak, akik aktívak és kint vannak. A zoknik merinói gyapjúból készültek, amely fokozott meleget, funkcionalitást és kényelmet biztosít. A mi Fekete Wool Knit Zoknijaink kedvencek nálunk, most hogy a napok hűvösebbek - puhák, légáteresztőek, és jól alkalmazkodnak a hideg és nedves éghajlatunkhoz az északon. Kiváló funkcionalitásuk miatt tökéletesek azok számára, akik kint és aktívan töltik az időt, de a megoldások jók azoknak is, akik az irodában vagy otthon ülnek.

gyapjú zokni, fekete zoknik

Rövid gyapjú zoknik

Ez a meleg, puha és funkcionális merinó gyapjú anyag a boka-hosszú gyapjú zokninkban is megtalálható, nevezetesen a Fekete Wool Knit Ankle Zoknik.

rövid gyapjú zoknik, alacsony gyapjú zoknik

Vastag zoknik - kikapcsolódásra és túrázásra

A vastag gyapjú zoknik a norvégok kedvencei. A mi Vastag Zoknijaink azoknak készültek, akik szeretik a minőségi zoknikat, amelyek jól néznek ki és melegen tartanak. Ezek a kényelmes és kellemes vastag zoknik 95%-ban norvég gyapjúból készültek - ha meleg gyapjú zoknit keresel őszre és télre, ezek tökéletesek neked. Kifejezetten alkalmasak a norvég éghajlatra és az otthoni, kényelmes időtöltéshez, de a kandalló előtt is használhatóak. A kényelem volt a fókuszpont, amikor ezeket az hihetetlenül kényelmes vastag zoknikat megtervezték.

vastag zoknik gyapjú zoknik nőknek kényelmes zoknik
Vissza a blogba