Beste joggebuksene 2021

A legjobb leggings a futáshoz

Mindig jó érzés, ha van egy kényelmes nadrág kéznél. Akár egy laza napra a kanapén, akár egy sétára az erdőben indulunk, egy jogging nadrág tökéletes választás. Ugyanakkor léteznek olyan változatok is, amelyek tökéletesen illeszkednek a hétköznapi teendőkhöz. Napi viselet különböző anyagokban és formákban elérhető, így mindig van egy alternatíva bármilyen alkalomra!

Túlméretezett Jogging nadrág

A legtrendibb kényelmes nadrágok a piacon ma túlméretezett joggings változatok. A laza szabás teljes mozgásszabadságot biztosít, miközben lazán és modernül néz ki.

Túlméretezett Jogger tökéletes választás, ha magas vagy. A fekete jogging nadrág könnyedén stílusossá varázsolható, akár a hozzáillő Túlméretezett Kapucnis Pulóver-rel, akár egy hosszú ujjú, testhezálló felsővel.

Kék jogging edzéshezKék jogging

Bordás Bő nadrág puha bordás anyagból készült, így kényelmesen használható akár nadrágnak vagy edzőnadrágnak. Ez a fekete bő nadrág testhezálló, ezért nem olyan laza szabású mint más kényelmes nadrágok. A nadrág széles gumírozott derékkal rendelkezik, ami biztosítja, hogy a bő nadrág kényelmesen illeszkedjen a derekadon.

További információ: bő nadrágok nőknek.

Ha vastagabb anyagból készült bő nadrágot keresel, ajánljuk az újdonságot Bő Nadrág. Ez egy kényelmes és rugalmas, magas minőségű pamut jersey-ből készült, így a ruha mosás után is szépen megőrzi formáját. A magas derék, amely hajtogatható, elegánssá és kényelmessé teszi a nadrágot.

Szürke bő nadrágSzürke bő nadrág

Jogging nadrág zsebekkel

Sokak számára a zsebek nagyon fontos jellemzők a nadrágoknál. Azzal, hogy a kényelmes nadrágnak zsebei vannak, mindig lehetőség van kulcsot, mobiltelefont és pénztárcát vinni. A zsebek tehát sokkal funkcionálisabbá és hasznosabbá teszik a jogging nadrágot.

Fit Jogger praktikus cipzáros zsebekkel rendelkezik, és tökéletes egy edzéshez! A jogging nadrág slim fit és a zsebek még funkcionálisabbá teszik a nadrágot. Szabadon mozoghatsz anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a mobiltelefonod kiesik a zsebedből. A Fit Jogger egy megfelelő pulóvert is tartalmaz Fit Hoodie.

Olvass tovább a zsebekkel rendelkező leggingsről!

Vissza a blogba