Trendy kosesett til dame

A legjobb női sportruházat

Akár a kanapén való pihenésről, sétáról, vagy más hétköznapi dolgokról van szó, jól esik a kényelmes ruházat. A magas kényelem mint legfontosabb jellemző miatt a loungewear elengedhetetlen részévé vált minden női gardróbnak. Ez megváltoztatta a pihenőruhákról alkotott képet, és a loungewear már nem csak otthoni viselet. A szettek divatosak lettek, és ugyanolyan szívesen viselik őket az utcán. Ily módon biztosíthatja a maximális kényelmet egy elegáns megjelenés mellett.

Sportos szettek

Keres el egy kényelmes öltözéket, amelyet otthon és kint is viselhetsz? Akkor egy sportos szett a végső választás. Az utóbbi években a sportos szettek rendkívül népszerűvé váltak, és nem véletlenül. Egy illeszkedő sportos szett, amely kapucnis pulóverből és melegítőnadrágból áll, nemcsak divatos, de rendkívül kényelmes is. A Oversized Hoodie és a Oversized Jogger anyaga puha, míg a melegítőnadrág modern fazonú!

 

Szürke kapucnis pulóverKék kapucnis pulóver
Egy szellősebb megjelenéshez választhatod a melegítőnadrág stílusát a megfelelő Oversized T-shirt-tal. Ez a póló vastag anyagból készült, amely megőrzi a formáját, és nem gyűrődik. A póló kombinálható a loungewear és jóga nadrággal, a Ribbed Flare Pant-tel, hogy szebb hétköznapi ruházatot kapjunk. Az outfit használható kávézgatásra, az iskolában vagy egy könnyebb edzésre, mint például jóga.
Fekete mintás pólóFekete flare pants

 

 

Hogyan stílusozzuk a loungewear-t

Film est

Ha loungewear-t keresel egy filmestre, ajánljuk a Fit Jogger-t. Ez egy slim fit melegítőnadrág, puha és rugalmas pamut jerseyből készült, hogy biztosítsa a kényelmet és a mozgásszabadságot. Az oldalsó cipzárak segítségével lezárhatod a telefonodat és a tartozékokat. Kombináld a melegítőnadrágot a megfelelő Fit Hoodie-val. Ez a kapucnis pulóver kifinomult stílusú, magas nyakkal és letisztult designnal, ami alapvető és sokoldalú ruhadarabbá teszi.

Fekete kapucnis pulóverSportos szett

 

 

Vissza a blogba