De beste klatreklærne

Az év mászóruhái

Legyen szó beltéri mászásról, mászó falról vagy szabadtéri mászásról, fontos, hogy jó ruhákat viseljünk, amelyek biztosítják a legjobb kiindulópontot a teljesítményhez. A mászás szórakoztató, de kihívást jelentő tevékenység, ezért fontos, hogy a megfelelő öltözetben vegyünk részt, hogy a lehető legjobb mászó élményt kapjuk.

Mire érdemes gondolni mászóruhák keresésekor?

Viselj olyan ruházatot, amely elég szoros a testhez, hogy a helyén maradjon, és ne akadjon bele a mászás során szabadtéren a falba vagy az ágakba. Ügyelj arra is, hogy a ruhák rugalmasak legyenek, hogy a mozgás minden irányában szabad teret biztosítsanak!

Különösen ha szabadtéri mászást végzel, fontos, hogy a ruházatod eltakarja a térdeidet és a könyöködet, hogy elkerüld a horzsolásokat. Gondoskodj róla, hogy a ruhák kényelmesek legyenek, és hosszabb ideig is tudj benne mászni anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad.

Beltéri mászás

Ez a szuper kényelmes sor stabil anyagból készült, és tökéletesen alkalmas beltéri mászáshoz. A sort nagyszerű kirándulásokhoz a hegyekben nyáron és tavasszal. Rövid, elasztikus és rendkívül tartós, ami néhány olyan jellemző, amit figyelembe kell venni a tevékenység során. Ez egy top kategóriás kiránduló short.

Csúszásmentes kerékpáros shorts egy könnyű, elasztikus short, amely tökéletes edzéshez meleg hőmérsékleten. Magas derékkal és nedvességelvezető tulajdonságokkal maximális kényelmet élvezhetsz. A deréknál található csúszásmentes megoldás megakadályozza, hogy a short lecsússzon mászás közben. A short legjobban beltéri használatra alkalmas.

Mászó leggings választása sosem lehet hiba. Essential leggings egy magas derekú, jó kompressziójú edzőleggings. Gyűrődésmentes hatásával minden testalkatra megfelelő, mivel a felülete simává és szebbé válik. Ez egy abszolút kötelező leggings, mivel strapabíró és jó tartást biztosít.

Egy funkcionális póló elasztikus anyagból, amely mind magas, mind alacsony intenzitású edzéshez megfelelő. Egy nagyon jó alapfelső, amely könnyen kombinálható más alsókkal. Ez a póló egy testhezálló fazon, ami nem fog zavarni a mozgásban.


Ha valami olyasmit keresel, ami több mozgásteret és lélegző anyagot biztosít, válassz egy egyszerű és szép crop topot puhább anyagból, ami jól illeszkedik a testhez. Kiválóan alkalmas beltéri használatra és melegebb időjárási körülményekhez.

Szabadtéri mászás

Field slacks egy fantasztikusan rugalmas nadrág tartós anyagból, amely kiválóan alkalmas hegyi kirándulásokra és szabadtéri mászásra. Ez a nadrág hasonló tulajdonságokkal bír, mint a short.

Essential hosszúujjú egy fantasztikus, testhezálló hosszúujjú pulcsi, elől cipzárral. Melegen tart, amikor hűvös van, de szárazon és hűvösen is tart a melegebb időben. Egy sokoldalú pulóver mindenféle mászáshoz és bármilyen időjárási viszonyhoz.

Fit Hoodie egy stretchy kapucnis dzseki, amely rugalmas és jól tartja a hőt. Válassz egy számmal nagyobb méretet, így ezt viselheted hideg napokon hosszúujjú pulóverrel és field slacks-szel. Ez a tökéletes ruházat mászásra.

Meleg kapucnis pulóver
Kényelmes pulóver mászáshoz
Jó mászást kívánok!
Tudj meg többet a:
Vissza a blogba